OM

Kommissionens förordning (EG) nr 1107/2009 av den 21 december 2009 om tillämpning av förordning (EG) nr 659/1999 och om upphävande av förordning (EG) nr 1107/2009 och om upphävande av förordning (EG) nr 659/1999. Ltd Guangzhou aokewei Electronics Co. Ltd., Inrättades år 2000 är en tillverkare av medicintekniska produkter och hälso- och sjukvårdsutrustning som integrerar FoU, produktion och försäljning. Under de senaste 20 åren har den alltid hållit fast vid det företagsamma uppdraget att "göra människor i världen hälsosammare". Sedan etableringen har företaget ett eliteam med fokus på produktforskning och utveckling, och har samarbetat med många välkända universitet för att uppnå ett strategiskt samarbete inom produktion, undervisning och forskning, Införa internationell avancerad teknik och integrera produkter. Fokus på väte, väte syre, vätgasvatten, laser, ultraljud, energifält, infravärmning, Magnetisk uppvärmning, bioelektricitet med låg medelfrekvent, rytm och många andra principer. Företaget genomför kontinuerlig fördjupad utveckling och forskning om produkterna, För att behålla fördelarna med produktprestanda i branschen. I andan av hantverkare, företaget tillhandahåller systematisk OEM / ODM anpassning för e-handel plattformar, varumärkesföretag, utländska företag och övriga kunder Tjänster. Dessutom, företaget i produktionsledningen, i strikt överensstämmelse med kraven för ISO kvalitetsstyrning, med dess stabila kvalitet, avancerad teknik. Lägga aokewei i branschens goda rykte. Under 2018 godkände bolaget certifieringen av det nationella systemet för förvaltning av immateriella rättigheter, anlitade en högre läkare som preliminär konsult för produktutveckling, vann 136 immateriella rättigheter, inklusive 63 patentintyg, 37 kvalifikationsbevis, 7 upphovsrätt till mjukvara Och erhållit intyg för registrering av medicintekniska produkter i klass II och klass III. Dessutom gäller följande: Företaget har också erkänts som "lille gigant av vetenskap och teknik", "högh-tech företag" och andra högteknologiska företag. Företagets produkter har också passerat TUV? ISO? 13485 / RoHS / nå / CE / FDA och annan internationell certifiering, och ständigt förse kunderna med produkter som uppfyller kraven i lagar och bestämmelser om medicintekniska produkter. Produkterna exporteras till mer än 50 länder och nästan 200 regioner i Europa, Amerika osv. och har erkänts av det internationella samfundet.

visa mer

PRESSRUM

Vätgasens roll och fördelar

Det biologiska värdet av väte är mycket omfattande. Den grundläggande principen är att väte kan sprida skadliga fria radikaler i kroppen genom selektiva antioxiderande effekter, Inklusive hydroxylradikaler och nitritianjoner. De selektiva antioxiderande effekterna av väte förkroppsligas i kosmetisk anti-aging, anti-inflammatorisk, anti-allergisk, anti-strålning, anti-trötthet, anti-cellmutation, anti-apoptos, metabolisk reglering, immunreglering och vävnadsreparation.

2022-09-01 visa mer

Har väte reglerar neurologiska sjukdomar i kroppen

1. Fördelarna med att behandla Parkinsons sjukdom. Parkinsons sjukdom är fokus för vetenskaplig forskning inom vätemedicin. För det första har djurförsök bekräftat att drickandet av vätgasvatten kan bromsa förekomsten och utvecklingen av Parkinsons sjukdom. När det gäller befolkningsvetenskaplig forskning, först, En vetenskaplig studie av ca 20 personer bekräftade också att dricka 1 000 ML/dag vatten som innehåller denna ingrediens varade i 48 veckor (ne Första året. Det kan avsevärt förbättra symtomen på patienter med Parkinsons sjukdom.

2022-09-19 visa mer

Skillnad mellan Vibra-Infraröd bastu och traditionell bastu.

Den traditionella bastuns temperatur är så hög som 75 grader eller mer. Människor stannar i en sådan miljö i högst 5-10 minuter, under vilken de kommer att känna trånghet i bröstet, andfåddhet och obehag. Temperaturen i den avlägsna infraröda bastun är ca 40 grader, och människor kan stanna i den under en lång tid (i allmänhet ca 50 minuter är den lämpligaste). Materialet i Vibra-Infraröd bastu kan frigöra längre infraröda strålar med en våglängd på 8-14 mikron, som direkt kan penetrera djupt i människans hud, avgiftningseffekten är ganska uppenbar.

2022-07-08 visa mer

Introduktion av Puls och rotera magnetoterapi maskin

1. Puls magnetoterapi maskin använder en intermittent oscillator för att generera intermittent pulsström, som kan generera olika former av puls magnetfält genom att passera denna ström i spolen på elektromagneten. Det pulserade magnetfältets egenskaper är att det magnetiska fältet visas intermittent och den ändrade frekvensen, vågform, och det magnetiska fältets toppvärde kan justeras efter behoven.

2022-08-11 visa mer

Fördelar med vätgas vid strömbehandling

För mer än tio år sedan, Forskare rapporterade först att 2% väte inhalation kunde behandla cerebral ischemi-reperfusion skada och minska storleken på cerer infarkt, som öppnade en vändpunkt i vätgasmedicinsk forskning.

2022-09-29 visa mer

Införande av PEMF-enheten

PEMF i PEMF-enheten är förkortningen av pulserade elektromagnetiska fält. Den ursprungliga PEMF-enheten består av en Helmholtz-spole som genererar ett magnetfält. och patientens kropp placeras i magnetfältet för behandling. Men med utvecklingen av vetenskap och teknik har den utvecklats till en modern pulserad elektromagnetisk fältutrustning. som är lätt och litet.

2022-08-23 visa mer

Försiktighetsåtgärder vid användning av Vibra-Infraröd bastus

När du använder Vibra-Infraröd bastu i en infraröd bastu, Kom ihåg att skydda bänken och golvet inne i Vibra-Infraröd bastu med en handduk eftersom du kommer att svettas rikligt. Den infraröda värmen i Vibra-Infraröd bastun fungerar bäst på bar hud, och handduken kommer att förhindra en del av värmen från att överföras till din kroppsvävnad.

2022-07-08 visa mer

Vilka positiva effekter har Hydroegn på behandling av sjukdomar

1. Fördelarna med väte på hyperlipidemi och fet lever. Dess verkliga effekt på hyperlipidemi och fettlever verkar vara klar i detta skede. Ur praktisk synvinkel kan bara dricksvatten som innehåller denna ingrediens ge den uppenbara effekten av att sänka blodtrycket. Praktiska effekter på blodlipider och minskning av leverfettinfiltration. Inhalation av stora doser vätgas eller ökning av koncentrationen av vatten som innehåller denna ingrediens kommer att göra behandlingen effektivare.

2022-09-07 visa mer

visa mer