OM

Kommissionens förordning (EG) nr 1107/2009 av den 21 december 2009 om tillämpning av förordning (EG) nr 659/1999 och om upphävande av förordning (EG) nr 1107/2009 och om upphävande av förordning (EG) nr 659/1999. Ltd Guangzhou aokewei Electronics Co. Ltd., Inrättades år 2000 är en tillverkare av medicintekniska produkter och hälso- och sjukvårdsutrustning som integrerar FoU, produktion och försäljning. Under de senaste 20 åren har den alltid hållit fast vid det företagsamma uppdraget att "göra människor i världen hälsosammare". Sedan etableringen har företaget ett eliteam med fokus på produktforskning och utveckling, och har samarbetat med många välkända universitet för att uppnå ett strategiskt samarbete inom produktion, undervisning och forskning, Införa internationell avancerad teknik och integrera produkter. Fokus på väte, väte syre, vätgasvatten, laser, ultraljud, energifält, infravärmning, Magnetisk uppvärmning, bioelektricitet med låg medelfrekvent, rytm och många andra principer. Företaget genomför kontinuerlig fördjupad utveckling och forskning om produkterna, För att behålla fördelarna med produktprestanda i branschen. I andan av hantverkare, företaget tillhandahåller systematisk OEM / ODM anpassning för e-handel plattformar, varumärkesföretag, utländska företag och övriga kunder Tjänster. Dessutom, företaget i produktionsledningen, i strikt överensstämmelse med kraven för ISO kvalitetsstyrning, med dess stabila kvalitet, avancerad teknik. Lägga aokewei i branschens goda rykte. Under 2018 godkände bolaget certifieringen av det nationella systemet för förvaltning av immateriella rättigheter, anlitade en högre läkare som preliminär konsult för produktutveckling, vann 136 immateriella rättigheter, inklusive 63 patentintyg, 37 kvalifikationsbevis, 7 upphovsrätt till mjukvara Och erhållit intyg för registrering av medicintekniska produkter i klass II och klass III. Dessutom gäller följande: Företaget har också erkänts som "lille gigant av vetenskap och teknik", "högh-tech företag" och andra högteknologiska företag. Företagets produkter har också passerat TUV? ISO? 13485 / RoHS / nå / CE / FDA och annan internationell certifiering, och ständigt förse kunderna med produkter som uppfyller kraven i lagar och bestämmelser om medicintekniska produkter. Produkterna exporteras till mer än 50 länder och nästan 200 regioner i Europa, Amerika osv. och har erkänts av det internationella samfundet.

visa mer

PRESSRUM

Introduktion av Puls och rotera magnetoterapi maskin

1. Puls magnetoterapi maskin använder en intermittent oscillator för att generera intermittent pulsström, som kan generera olika former av puls magnetfält genom att passera denna ström i spolen på elektromagneten. Det pulserade magnetfältets egenskaper är att det magnetiska fältet visas intermittent och den ändrade frekvensen, vågform, och det magnetiska fältets toppvärde kan justeras efter behoven.

2022-08-11 visa mer

Klassificering av syrvätegeneratorer i Kina

Syrevätegeneratorn i Kina är en elektrokemisk anordning som använder vattenelektrolys för att generera Brownian gas. Syrvät kylsystem, styrsystem, säkerhetsskyddssystem, och tillbehör som använder väte-syregeneratorn (t.ex. flammepistol, flamskydd och flammetatmosfär) inställningsanordning) etc.

2022-12-15 visa mer

Principen för hho H2-generatorn

Principen om hho H2-generatorn omfattar huvudsakligen två olika situationer, nämligen: Vätgasproduktion genom lutelektrolys och väteproduktion genom ren vattenelektrolys. De två metoderna har sina egna egenskaper, bland vilka: 1. Vätgasproduktion genom ren vattenelektrolys: uppfyller kraven Elektrolyserat vatten (resistivitet större än 1MΩ/cm, avjoniserat vatten, eller dubbelt destillerat vatten som används i elektronikindustrin eller analysindustrin kan användas) skickas till anodkammaren i den elektrolytiska cellen.

2022-11-09 visa mer

Användning av hho H2-generator i praktiska tillämpningar

Som ett grönt energimedium kan det väte som används av hho H2-generatorn uppfylla kraven på resurser, miljö, och hållbar utveckling på samma gång, vilken inte motsvaras av andra gaser. Hho H2-generator ska generera väte genom elektrolys. Den använder kaliumhydroxidvattenlösning som elektrolyt och ädel metall som elektrod.

2022-10-20 visa mer

Val av H2 inhalationsmaskiner

Är den ren vätgasläge av H2 inhalationsmaskinen 300 ml eller 600 ml? Även om väte i H2 inhalationsmaskinen har stor biologisk säkerhet, beaktas också vätedetonationsområdet (4-74%).

2022-12-01 visa mer

Fördelar med vätgas vid strömbehandling

För mer än tio år sedan, Forskare rapporterade först att 2% väte inhalation kunde behandla cerebral ischemi-reperfusion skada och minska storleken på cerer infarkt, som öppnade en vändpunkt i vätgasmedicinsk forskning.

2022-10-14 visa mer

Magnetoterapi maskin tillverkare tar dig att förstå försiktighetsåtgärderna för att använda magnetoterapi maskin

1. Den magnetoterapi maskin tillverkaren berättar att förekomsten av biverkningar av magnetoterapi med hjälp av magnetoterapi utrustning är relaterad till det magnetiska fältets styrka. , Använd inte för starkt magnetfält, det hjälper till att minska eller undvika biverkningar.

2022-08-25 visa mer

Funktioner i H2 inhalationsmaskinen

Läs mer om vätgasproduktionsmetoden för H2 inhalationsmaskinen. Den högkoncentrerade väte-syreblandningen produceras genom elektrolys av lut (tillsätter starka alkalier såsom kaliumhydroxid i vatten. Gasen i H2 inhalationsmaskinen i sig kommer att stöta på elektrostatisk förbränning och explosion (statisk elektricitet är allmänt utbredd). Denna vätgasproduktionsteknik har gradvis avvecklats inom industrin.

2022-11-17 visa mer

visa mer