DESPRE

Prin urmare, Comisia a solicitat Comisiei, Comisia a concluzionat că acestea sunt îndeplinite condițiile prevăzute la articolul 107 alineatul (1) din regulamentul de bază. Ltd. Guangzhou aokewei Electronics Co., Ltd., înființată în 2000, este producător de dispozitive medicale și echipamente medicale care integrează cercetare și dezvoltare, producție și vânzări. În ultimii 20 de ani, aceasta a respectat întotdeauna misiunea de a "face oamenii din lume mai sănătos". Încă de la înfiinţare, compania are o echipă de elită care se concentrează pe cercetarea şi dezvoltarea produselor, și a cooperat cu numeroase universități binecunoscute pentru a realiza o cooperare strategică în domeniul producției, predării și cercetării; introducerea tehnologiei internaționale avansate și integrarea produselor. Concentrarea pe hidrogen, oxigen, hidrogen, apă de hidrogen, laser, ultrasunete, câmp energetic, încălzire infraroșu, încălzirea energiei magnetice, bioelectricitatea cu frecvență medie de joasă, ritmul și multe alte principii; întreprinderea desfășoară continuă modernizarea și cercetarea produselor; Pentru a menține avantajele performanței produselor în industrie. În spiritul de meşteşug, compania oferă personalizare sistematică OEM / ODM pentru platforme de comerţ electronic, întreprinderi de brand, întreprinderi străine și alte clienți Servicii. În plus, compania în managementul producției, în strict conform cu cerințele sistemului ISO de management al calității, cu calitatea sa stabilă, tehnologie avansată; Pune aokewei în buna reputație a industriei. În 2018, compania a trecut certificarea sistemului național de management al proprietății intelectuale, a angajat un doctor de medicină în calitate de consultant preliminar în dezvoltarea produselor, a câştigat 136 de drepturi de proprietate intelectuală, inclusiv 63 de certificate de brevet, 37 certificate de calificare, 7 drepturi de autor software, Și a obținut certificate de înregistrare a produselor dispozitivelor medicale din clasa II și clasa III. În plus, Compania a fost de asemenea recunoscută ca "mic gigant al științei și tehnologiei", "întreprindere de înaltă tehnologie" și alte întreprinderi de înaltă tehnologie. Produsele companiei au trecut de asemenea de TUV? ISO? 13485 / RoHS / ajunge / CE / FDA și alte certificare internațională, și oferă în permanență clienților produse care îndeplinesc cerințele legilor și reglementărilor dispozitivelor medicale. Produsele sunt exportate în peste 50 de țări și aproape 200 de regiuni din Europa, America, etc., și au fost recunoscute de comunitatea internațională.

Vezi mai mult

INFORMARE

Rolul şi beneficiile hidrogenului

Valoarea biologică a hidrogenului este foarte extinsă. Principiul de bază este că hidrogenul poate dezvălui radicali liberi dăunători în organism prin efecte antioxidante selective, inclusiv radicalii hidroxil şi anionii nitriţi. Efectele antioxidante selective anti-radiaţie, anti- oboseli, mutaţie anti-celulară, anti-apoptoză, reglarea metabolică, reglarea imunităţii şi repararea ţesuturilor.

2022-09-01 Vezi mai mult

Hidrogenul reglează tulburările neurologice din organism.

1. Beneficiile tratamentului bolii Parkinson. Boala Parkinson este centrul cercetării științifice în medicina hidrogenului. În primul rând, experimentele pe animale au confirmat că consumul de apă de hidrogen poate încetini apariţia şi dezvoltarea bolii Parkinson. La nivelul cercetării ştiinţifice populaţiei, în primul rând, un studiu științific de aproximativ 20 de persoane a verificat, de asemenea, că consumul de 1000 ML/zi de apă care conține acest ingredient a durat 48 săptămâni la începutul unui an. Acesta poate îmbunătăţi semnificativ simptomele pacienţilor cu boală Parkinson.

2022-09-19 Vezi mai mult

Diferenţa între Saună Vibra-Infraroşu şi saună tradiţională

Temperatura saunei tradiţionale este de până la 75 de grade sau mai mult. Oamenii rămân într-un astfel de mediu cel mult 5-10 minute, în timpul căruia vor simţi presiunea pieptului, scurtarea respiraţiei şi disconfort. Temperatura în sauna de infraroșu este de aproximativ 40 de grade, și oamenii pot sta în ea pentru o lungă perioadă de timp (în general aproximativ 50 de minute este cel mai potrivit). Materialul saunei Vibra-Infraroșu poate elibera raze infraroșu cu o lungime de undă de 8-14 microni, care poate pătrunde în adâncul pielii umane, efectul de detoxificare este destul de evident.

2022-07-08 Vezi mai mult

Introducerea mașinii magnetoterapiei pulse și rotație

1. Mașina magnetoterapie cu impulsuri folosește un oscilator intermitent pentru a genera curent puls intermitent, care poate genera diverse forme ale câmpului magnetic al pulsului prin trecerea acestui curent în bobina electromagnetului. Caracteristica câmpului magnetic pulsat este că câmpul magnetic apare intermitent, și frecvența în schimbare, formă de undă, și valoarea maximă a câmpului magnetic poate fi ajustată în funcție de nevoile.

2022-08-11 Vezi mai mult

Beneficiile hidrogenului pentru tratamentul vascular cerebral

Acum mai bine de zece ani, Oamenii de știință au raportat prima dată că 2% inhalarea hidrogenului ar putea trata ischemia cerebrală-reperfuzie leziuni și reducerea dimensiunii cererii infarctebral, care a deschis un punct de cotitură în cercetarea medicală a hidrogenului.

2022-09-29 Vezi mai mult

Introducerea dispozitivului PEMF

PEMF în dispozitivul PEMF este abrevierea câmpului electromagnetic pulsat. Dispozitivul original PEMF este format dintr-o bobină Helmholtz care generează un câmp magnetic; şi corpul pacientului este plasat în câmpul magnetic pentru tratament. Cu toate acestea, odată cu progresul științei și tehnologiei, a evoluat într-un echipament de câmp electromagnetic modern pulsat, care este uşoară şi mică.

2022-08-23 Vezi mai mult

Măsuri de precauție la utilizarea Saunei Vibra-Infraroșu

Când se folosesc Sauna Vibra-Infraroșu într-o saună infraroșu, Amintiți-vă să protejeze banca și podeaua din interiorul saunei Vibra-Infraroșu cu un prosop deoarece veți fi transpirație abundent. Căldura infraroșu din Sauna Vibra-Infraroșu funcționează cel mai bine pe pielea golă, şi prosopul va împiedica o parte din căldură să fie transferată în ţesuturile corpului dumneavoastră.

2022-07-08 Vezi mai mult

Care sunt efectele pozitive ale Hydroegn asupra tratamentului bolilor

1. Beneficiile hidrogenului pe hiperlipidemie şi ficatul gras. Efectul său real asupra hiperlipidemiei şi a ficatului gras pare să fie clar în acest stadiu. Din punct de vedere practic, simpla apa care conţine acest ingredient poate da efectul evident al reducerii tensiunii arteriale. Efecte practice asupra lipidelor din sânge şi reducerea infiltratării grasimilor hepatice. Inhalarea unor doze mari de hidrogen sau creşterea concentraţiei de apă care conţine acest ingredient va face tratamentul mai eficient.

2022-09-07 Vezi mai mult

Vezi mai mult