DESPRE

Prin urmare, Comisia a solicitat Comisiei, Comisia a concluzionat că acestea sunt îndeplinite condițiile prevăzute la articolul 107 alineatul (1) din regulamentul de bază. Ltd. Guangzhou aokewei Electronics Co., Ltd., înființată în 2000, este producător de dispozitive medicale și echipamente medicale care integrează cercetare și dezvoltare, producție și vânzări. În ultimii 20 de ani, aceasta a respectat întotdeauna misiunea de a "face oamenii din lume mai sănătos". Încă de la înfiinţare, compania are o echipă de elită care se concentrează pe cercetarea şi dezvoltarea produselor, și a cooperat cu numeroase universități binecunoscute pentru a realiza o cooperare strategică în domeniul producției, predării și cercetării; introducerea tehnologiei internaționale avansate și integrarea produselor. Concentrarea pe hidrogen, oxigen, hidrogen, apă de hidrogen, laser, ultrasunete, câmp energetic, încălzire infraroșu, încălzirea energiei magnetice, bioelectricitatea cu frecvență medie de joasă, ritmul și multe alte principii; întreprinderea desfășoară continuă modernizarea și cercetarea produselor; Pentru a menține avantajele performanței produselor în industrie. În spiritul de meşteşug, compania oferă personalizare sistematică OEM / ODM pentru platforme de comerţ electronic, întreprinderi de brand, întreprinderi străine și alte clienți Servicii. În plus, compania în managementul producției, în strict conform cu cerințele sistemului ISO de management al calității, cu calitatea sa stabilă, tehnologie avansată; Pune aokewei în buna reputație a industriei. În 2018, compania a trecut certificarea sistemului național de management al proprietății intelectuale, a angajat un doctor de medicină în calitate de consultant preliminar în dezvoltarea produselor, a câştigat 136 de drepturi de proprietate intelectuală, inclusiv 63 de certificate de brevet, 37 certificate de calificare, 7 drepturi de autor software, Și a obținut certificate de înregistrare a produselor dispozitivelor medicale din clasa II și clasa III. În plus, Compania a fost de asemenea recunoscută ca "mic gigant al științei și tehnologiei", "întreprindere de înaltă tehnologie" și alte întreprinderi de înaltă tehnologie. Produsele companiei au trecut de asemenea de TUV? ISO? 13485 / RoHS / ajunge / CE / FDA și alte certificare internațională, și oferă în permanență clienților produse care îndeplinesc cerințele legilor și reglementărilor dispozitivelor medicale. Produsele sunt exportate în peste 50 de țări și aproape 200 de regiuni din Europa, America, etc., și au fost recunoscute de comunitatea internațională.

Vezi mai mult

INFORMARE

Introducerea mașinii magnetoterapiei pulse și rotație

1. Mașina magnetoterapie cu impulsuri folosește un oscilator intermitent pentru a genera curent puls intermitent, care poate genera diverse forme ale câmpului magnetic al pulsului prin trecerea acestui curent în bobina electromagnetului. Caracteristica câmpului magnetic pulsat este că câmpul magnetic apare intermitent, și frecvența în schimbare, formă de undă, și valoarea maximă a câmpului magnetic poate fi ajustată în funcție de nevoile.

2022-08-11 Vezi mai mult

Clasificarea generatoarelor de hidrogen de oxid în China.

Generatorul hidrogenului din China este un dispozitiv electrochimic care utilizează electroliza apei pentru a genera gazul Brownian. Generatorul hidrogenului de oxigen în China include, în general, un sistem de alimentare cu energie electrică, sistem electrolizator, sistem de separare a apei cu abur, sistem de răcire, sistem de control, sistem de siguranță anti-firm, și accesorii care utilizează generatorul hidrogen-oxigen (cum armă de flacără, dispozitiv de flacără și atmosferă de flacără) dispozitiv de ajustare) etc.

2022-12-15 Vezi mai mult

Principiul generatorului Hho H2

Principiul generatorului Hho H2 include în principal două situații diferite, și anume: producția de hidrogen prin electroliză leuși și producția de hidrogen prin electroliza apei pure. Cele două metode au propriile caracteristici, printre care: 1. Producţia de hidrogen prin electroliza apei pure: îndeplinește cerințele Apa electrolizată (rezistivitate mai mare de 1MΩ/cm, apă deionizată, sau apă distilată dublă utilizată în industria electronică sau de analiză poate fi utilizată) este trimisă în camera anodă a celulei electrolitice.

2022-11-09 Vezi mai mult

Utilizarea generatorului Hho H2 în aplicaţii practice

Ca mediu de energie verde, hidrogenul utilizat de generatorul Hho H2 poate satisface cerințele resurselor, mediului, și dezvoltarea durabilă în același timp, care nu este comparată de alte gaze. Hho generatorul H2 este de a genera hidrogen prin electroliză. Folosește soluție apoasă de hidroxid de potasiu ca electrod și metal prețios.

2022-10-20 Vezi mai mult

Selectarea maşinii de inhalare H2

Este modul de hidrogen pur al aparatului de inhalare H2 300ml sau 600ml? Deși hidrogenul din aparatul de inhalare H2 are o mare siguranță biologică, se ia în considerare și intervalul de detonare a hidrogenului (4-74%).

2022-12-01 Vezi mai mult

Beneficiile hidrogenului pentru tratamentul vascular cerebral

Acum mai bine de zece ani, Oamenii de știință au raportat prima dată că 2% inhalarea hidrogenului ar putea trata ischemia cerebrală-reperfuzie leziuni și reducerea dimensiunii cererii infarctebral, care a deschis un punct de cotitură în cercetarea medicală a hidrogenului.

2022-10-14 Vezi mai mult

Producătorii de mașini magnetoterapie te iau pentru a înțelege măsurile de precauție pentru utilizarea mașină magnetoterapie

1. Producătorul mașini magnetoterapie vă spune că incidența efectelor secundare ale magnetoterapiei folosind echipamente magnetoterapie este legată de puterea câmpului magnetic. , Nu utilizați câmp magnetic prea puternic, va ajuta la reducerea sau evitarea efectelor secundare.

2022-08-25 Vezi mai mult

Caracteristici ale aparatului de inhalare H2

Aflați despre metoda de producere a hidrogenului a mașinii de inhalare H2. Amestecul hidrogen-oxigen de înaltă concentrație este produs prin electroliză de leș (adăgând alcalin puternic, cum ar fi hidroxidul de potasiu apă. Gazul mașinii de inhalare H2 în sine se va confrunta cu combustie electrostatică și explozie ( electricitatea statică este omniprezentă); această tehnologie de producţie a hidrogenului a fost eliminată treptat în industrie.

2022-11-17 Vezi mai mult

Vezi mai mult