OM

Guangzhou AUKEWEL Electronics Co. Ltd Guangzhou aokewei Electronics Co. Ltd., er etablert i 2000 en produsent av medisinsk utstyr og helseutstyr som integrerer FoU, produksjon og salg. I løpet av de siste 20 årene har den alltid holdt seg til foretakets oppgave å "gjøre folk i verden sunnere". Etter etableringen har selskapet et eliteteam som fokuserer på produktforskning og utvikling. og har samarbeidet med mange kjente universiteter for å oppnå strategisk samarbeid innen produksjon, undervisning og forskning, innføre internasjonal avansert teknologi og integrere produkter. Fokus på hydrogen, hydrogen oksygen, hydrogenvann, laser, ultralyd, energifelt, infrarød varme, magnetisk energioppvarming, bioelektricitet med lav medium frekvens, rytme og mange andre prinsipper, selskapet gjennomfører kontinuerlig forbedring av utvikling og forskning av produktene, For å beholde fordelene ved produktets ytelse i industrien. I håndverkerens ånd sørger selskapet systematisk OEM/ODM-tilpasning for e-handelsplattformer, merkeforetak, utenlandske foretak og andre kunder Services. I tillegg skal selskapet i produksjonsledelsen, i streng samsvar med kravene til ISO-kvalitetsstyringssystemet, med sin stabile kvalitet, avansert teknologi, Lå aokewei i bransjens gode rykte. I 2018 vedtok selskapet sertifiseringen av det nasjonale systemet for forvaltning av immateriell eiendom, hyret en ledende lege som foreløpig konsulent i produktutvikling, fikk 136 intellektuelle rettigheter, herunder 63 patentbeviser, 37 kvalifikasjonssertifikater, 7 programvareopphavsrettigheter, Og innhentet registreringssertifikater for produkter for medisinsk utstyr i klasse II og klasse III. I tillegg gje Selskapet er også blitt anerkjent som "lille gigant av vitenskap og teknologi", "høyteknologisk virksomhet" og andre høyteknologiske foretak. Har firmaets produkter også passert TUV? ISO? 13485 / RoHS / reach / CE / FDA og annen internasjonal sertifisering, og stadig gi kundene produkter som oppfyller kravene i lovene og forskriftene om medisinsk utstyr. Produktene eksporteres til mer enn 50 land og nesten 200 regioner i Europa, Amerika osv. og er blitt anerkjent av det internasjonale samfunn.

se mer

NYHETSSENTER

Innføring av puls- og roteringsmaskinen magnetoterapi

1. Puls magnetoterapi maskin bruker en intermitterende oscillator for å generere intermitterende pulsstrøm, som kan generere forskjellige former for magnetfelt ved å overføre denne strømmen inn i spolen til elektromagneten. Det pulserede magnetfeltets egenskaper er at magnetfeltet forekommer intermitterende, og den endrende frekvensen, bølgeformen, og høyeste verdi for magnetfeltet kan justeres etter behovene.

2022-08-11 se mer

Klassifisering av oksy hydrogengeneratorer i Kina

Oksy hydrogengeneratoren i Kina er en elektrokjemisk innretning som bruker vannelektrolyse til å generere Brownian gass. Oksy hydrogengenerator i Kina omfatter vanligvis et strømforsyningssystem, elektrolyseringssystem, damp-vann-separasjonssystem, kjølesystem, styringssystem, sikkerhetsbekjempelsessystem, og tilbehør som bruker hydrogensygengeneratoren (f.eks. flammepistol, flammevarme og flammeatmosfære) justeringsenhet) osv.

2022-12-15 se mer

Prinsippet for hho H2-generator

Prinsippet for hho H2-generatoren omfatter hovedsakelig to forskjellige situasjoner, nemlig: hydrogenproduksjon ved lug-elektrolyse og hydrogenproduksjon ved ren vann-elektrolyse. De to metodene har sine egne egenskaper, blant annet: 1. Produksjon av hydrogen ved ren vannelektrolyse: oppfyller kravene Det elektrolyserte vannet (motstandsdyktighet større enn 1MΩ/cm, deionisert vann, eller dobbelt destillert vann som brukes i elektronikk- eller analyseindustrien, kan brukes) sendes til anodekommeret i den elektrolytiske cellen.

2022-11-09 se mer

Bruk av hho H2-generator i praktiske bruksområder

Som et grønt energimedium kan hydrogenet som brukes av hho H2-generatoren, oppfylle kravene til ressurser, miljø, og bærekraftig utvikling på samme tid, som andre gasser ikke er i overensstemmelse med. Hho H2-generator skal generere hydrogen ved elektrolyse. Den bruker kaliumhydroksid vandig løsning som elektrolytt og edelt metall som elektrode.

2022-10-20 se mer

Utvalg av H2 innåndingsmaskine

Er den rene hydrogenmodus for H2 inhalasjonsmaskinen 300 ml eller 600 ml? Selv om hydrogenet i H2-innåndingsmaskinen har stor biologisk sikkerhet, er det også vurdert området hydrogen detonasjon (4-74 %).

2022-12-01 se mer

Fordelene ved hydrogen ved slagbehandling

For mer enn ti år siden, Forskerne rapporterte først at 2 % hydrogeninnånding kunne behandle cerebral iskemi-reperfusjonsskade og redusere størrelsen på cerer infarkt, som åpnet et vendepunkt i hydrogenforskning.

2022-10-14 se mer

Magnetoterapiprodusenter tar deg for å forstå forholdsreglerne ved å bruke magnetoterapimaskine

1. Magnetoterapiprodusenten forteller deg at forekomsten av bivirkninger ved magnetoterapi ved hjelp av magnetoterapiutstyr. er relatert til styrken til magnetfeltet. , Ikke bruk for sterkt magnetfelt, det vil bidra til å redusere eller unngå bivirkninger.

2022-08-25 se mer

Egenskaper ved H2-innåndingsmaskinen

Lær om hydrogenproduksjonsmetoden for H2-innåndingsmaskinen. Blandingen med høy konsentrasjon av hydrogen og oksygen framstilles ved elektrolyse av lut (tilfører sterk alkali, f.eks. kaliumhydroksid i vann. Gassen i selve H2-innåndingsmaskinen vil støde på elektrostatisk forbrenning og eksplosjon (statisk elektrisitet er alldeles utbredt). Denne hydrogen produksjonsteknologien er gradvis blitt utfaset i industrien.

2022-11-17 se mer

se mer