OM

Guangzhou AUKEWEL Electronics Co. Ltd Guangzhou aokewei Electronics Co. Ltd., er etablert i 2000 en produsent av medisinsk utstyr og helseutstyr som integrerer FoU, produksjon og salg. I løpet av de siste 20 årene har den alltid holdt seg til foretakets oppgave å "gjøre folk i verden sunnere". Etter etableringen har selskapet et eliteteam som fokuserer på produktforskning og utvikling. og har samarbeidet med mange kjente universiteter for å oppnå strategisk samarbeid innen produksjon, undervisning og forskning, innføre internasjonal avansert teknologi og integrere produkter. Fokus på hydrogen, hydrogen oksygen, hydrogenvann, laser, ultralyd, energifelt, infrarød varme, magnetisk energioppvarming, bioelektricitet med lav medium frekvens, rytme og mange andre prinsipper, selskapet gjennomfører kontinuerlig forbedring av utvikling og forskning av produktene, For å beholde fordelene ved produktets ytelse i industrien. I håndverkerens ånd sørger selskapet systematisk OEM/ODM-tilpasning for e-handelsplattformer, merkeforetak, utenlandske foretak og andre kunder Services. I tillegg skal selskapet i produksjonsledelsen, i streng samsvar med kravene til ISO-kvalitetsstyringssystemet, med sin stabile kvalitet, avansert teknologi, Lå aokewei i bransjens gode rykte. I 2018 vedtok selskapet sertifiseringen av det nasjonale systemet for forvaltning av immateriell eiendom, hyret en ledende lege som foreløpig konsulent i produktutvikling, fikk 136 intellektuelle rettigheter, herunder 63 patentbeviser, 37 kvalifikasjonssertifikater, 7 programvareopphavsrettigheter, Og innhentet registreringssertifikater for produkter for medisinsk utstyr i klasse II og klasse III. I tillegg gje Selskapet er også blitt anerkjent som "lille gigant av vitenskap og teknologi", "høyteknologisk virksomhet" og andre høyteknologiske foretak. Har firmaets produkter også passert TUV? ISO? 13485 / RoHS / reach / CE / FDA og annen internasjonal sertifisering, og stadig gi kundene produkter som oppfyller kravene i lovene og forskriftene om medisinsk utstyr. Produktene eksporteres til mer enn 50 land og nesten 200 regioner i Europa, Amerika osv. og er blitt anerkjent av det internasjonale samfunn.

se mer

NYHETSSENTER

Hydrogenets rolle og fordeler

Den biologiske verdien av hydrogen er svært omfattende. Det grunnleggende prinsippet er at hydrogen kan sprenge skadelige frie radikaler i kroppen gjennom selektive antioksidante virkninger. herunder hydroksylradikaler og nitrittanjoner. De selektive antioksidante virkningene av hydrogen er legemliggjort i kosmetisk antiaging, antiinflammatorisk, antiallergisk, anti-stråling, mottretthet, anti-cellemutasjon, anti-apoptose, metabolsk regulering, immunregulering og vevsreparasjon.

2022-09-01 se mer

Regulerer hydrogen nevrologiske forstyrrelser i kroppen

1. Fordelene ved behandling av Parkinsons sykdom. Parkinsons sykdom er fokus for vitenskapelig forskning i hydrogenmedisin. For det første har dyreforsøk bekreftet at drikking av hydrogenvann kan bremse forekomsten og utviklingen av Parkinsons sykdom. I befolkningens vitenskapelig forskning, En vitenskapelig undersøkelse av omkring 20 personer bekreftet også at det å drikke 1000 ML/dag med denne ingrediensen varte i 48 uker tidlig 1 år. Det kan forbedre symptomene på pasienter med Parkinsons sykdom signifikant.

2022-09-19 se mer

Forskjell mellom vibra-infrarød sauna og tradisjonell sauna.

Den tradisjonelle saunaen er så høy som 75 grader eller mer. Folk holder seg i et slikt miljø i høyst 5-10 minutter, hvor de vil føle tetthet i brystet, kortpustethet og ubehag. Temperaturen i den fjerne infrarøde saunaen er omkring 40 grader. og folk kan bli i den lenge (vanligvis omkring 50 minutter er det mest passende). Materialet av Vibra-Infrarød Sauna kan frigjøre langt infrarøde stråler med en bølgelengde på 8-14 mikron. som direkte kan trenge inn i menneskelig hud, er avgiftsvirkningen ganske åpenbar.

2022-07-08 se mer

Innføring av puls- og roteringsmaskinen magnetoterapi

1. Puls magnetoterapi maskin bruker en intermitterende oscillator for å generere intermitterende pulsstrøm, som kan generere forskjellige former for magnetfelt ved å overføre denne strømmen inn i spolen til elektromagneten. Det pulserede magnetfeltets egenskaper er at magnetfeltet forekommer intermitterende, og den endrende frekvensen, bølgeformen, og høyeste verdi for magnetfeltet kan justeres etter behovene.

2022-08-11 se mer

Fordelene ved hydrogen ved slagbehandling

For mer enn ti år siden, Forskerne rapporterte først at 2 % hydrogeninnånding kunne behandle cerebral iskemi-reperfusjonsskade og redusere størrelsen på cerer infarkt, som åpnet et vendepunkt i hydrogenforskning.

2022-09-29 se mer

Innføring av PEMF-enheten

PEMF i PEMF-enheten er forkortelsen av puls-elektriske magnetfelt. Den originale PEMF-enheten består av en Helmholtz-spole som genererer et magnetfelt, og pasientens kropp plasseres i magnetfeltet for behandling. Men med utviklingen av vitenskap og teknologi, har den utviklet seg til et moderne elektromagnetisk feltutstyr. som er lett og lite.

2022-08-23 se mer

Forholdsregler ved bruk av Vibra-Infrarød Sauna

Når du bruker Vibra-Infrarød Sauna i en infrarød sauna, Husk å beskytte benken og gulvet inne i Vibra-Infrarød Sauna med håndkleet. Infrarød varme i Vibra-Infrarød Sauna fungerer best på bare hud. og håndkleet vil hindre at noe av varmen blir overført til kroppsvevet.

2022-07-08 se mer

Hvilke positive effekter har Hydroegn på behandling av sykdommer

1. Fordelene ved hydrogen på hyperlipidemi og fettlever. Den faktiske virkningen på hyperlipidemi og fettleveren synes å være klar på dette stadiet. Fra et praktisk synspunkt kan det å drikke vann som inneholder denne ingrediensen, gi den tydelige virkningen å redusere blodtrykket. Praktiske effekter på blodlipider og reduksjon av hepatisk fettinfiltrasjon. Inhalering av store doser hydrogen eller økning av konsentrasjonen av vann som inneholder denne bestanddelen, vil gjøre behandlingen mer effektiv.

2022-09-07 se mer

se mer