OVER

Guangzhou AUKEWEL Electronics Co., Ltd Guangzhou aokewei Electronics Co., Ltd., opgericht in 2000, is een fabrikant van medische apparaten en gezondheidszorgapparatuur die R & D, productie en verkoop integreert. In de afgelopen 20 jaar heeft het altijd de missie van de onderneming aangehangen om "mensen in de wereld gezonder te maken". Sinds de oprichting heeft het bedrijf een eliteteam dat zich richt op productonderzoek en-ontwikkeling en heeft het samengewerkt met vele bekende universiteiten om strategische samenwerking in productie, onderwijs en onderzoek te bereiken, internationale geavanceerde technologie te introduceren en producten te integreren. Het bedrijf richt zich op waterstof, waterstofzuurstof, waterstofwater, laser, ultrasoon, energieveld, infraroodverwarming, magnetische energieverwarming, laagfrequente bio-elektriciteit, ritme en vele andere principes, het bedrijf voert continue diepgaande upgradeontwikkeling en onderzoek naar de producten uit, Om de voordelen van productprestaties in de industrie te houden. In de geest van ambachtsman, het bedrijf biedt systematische OEM / ODM maatwerk voor e-commerce platforms, merk ondernemingen, buitenlandse ondernemingen en andere klanten Diensten. Daarnaast het bedrijf in de productie management, in strikte overeenstemming met de ISO kwaliteit managementsysteem eisen, met zijn stabiele kwaliteit, geavanceerde technologie, Lay aokewei in de goede reputatie van de industrie. In 2018 slaagde het bedrijf voor de certificering van het nationale beheersysteem voor intellectuele eigendom, huurde een senior arts in geneeskunde in als voorlopig adviseur van productontwikkeling, won 136 intellectuele eigendomsrechten, waaronder 63 octrooicertificaten, 37 kwalificatiecertificaten, 7 software-auteursrechten, En behaalde klasse II en klasse III productregistratiecertificaten voor medische hulpmiddelen. Daarnaast is het bedrijf ook erkend als "kleine reus van wetenschap en technologie", "high-tech onderneming" en andere high-tech ondernemingen. De producten van het bedrijf zijn ook TUV gepasseerd? ISO? 13485/RoHS/bereik/CE/FDA en andere internationale certificering, en voortdurend klanten voorzien van producten die voldoen aan de eisen van medische hulpmiddelen wet-en regelgeving. De producten worden geëxporteerd naar meer dan 50 landen en bijna 200 regio's in Europa, Amerika, enz., En zijn erkend door de internationale gemeenschap.

Bekijk meer

NIEUWS

De ultieme gids voor waterstofinhalatoren: voordelen en gebruik

Inhoudsopgave 1. Inleiding: De opkomst van waterstofinhalatoren 2. Hoe werken waterstofinhalatoren? 3. Voordelen van waterstofinhalers 3.1 Verbeterde atletische prestaties 3.2 Verbeterde cognitieve functie 3.3 Anti-aging eigenschappen 3.4 Verlenging van chronische aandoeningen 3.5 Versterkt immuunsysteem 4. Hoe waterstofinhalatoren te gebruiken 4.1 Het kiezen van de juiste waterstofinhalator 4.2 Preparine

2023-09-11 Bekijk meer

Voordelen van waterstofinhalatoren in medische behandeling

Inleiding: Waterstofinhalatoren zijn populair geworden op medisch gebied als behandelingsapparaat voor verschillende gezondheidsproblemen. In dit artikel zullen we de voordelen onderzoeken van het gebruik van waterstofinhalatoren en hoe ze kunnen bijdragen aan betere gezondheidsresultaten. 1. Verbeterde celgezondheid: waterstofinhalatoren bieden een methode voor het afgeven van moleculaire waterstof aan de lichaamscellen. Moleculaire waterstof is

2023-09-10 Bekijk meer

Mobiliteit herwinnen: de impact van fysiotherapiemachines voor benen

Inleiding: In de snelle wereld van vandaag is de behoefte aan efficiënte en effectieve rehabilitatieoplossingen cruciaal, vooral voor diegenen die mobiliteit willen herwinnen. Fysiotherapiemachines voor benen zijn naar voren gekomen als de belangrijkste instrumenten in deze reis, die individuen de mogelijkheid bieden om hun onderste ledematen te versterken, flexibiliteit te verbeteren en fysieke beperkingen te overwinnen. In dit artikel zullen we de aanzienlijke impact onderzoeken die deze machines hebben op revalidatie, waardoor gebruikers hun onafhankelijkheid kunnen terugwinnen en stappen kunnen zetten naar een gezondere, actieve levensstijl.

2023-07-24 Bekijk meer

Revolutionaire revalidatie: fysiotherapiemachines voor benen

Inleiding: Welkom in de wereld van de allernieuwste fysiotherapiemachines voor benen, waar innovatie en revalidatie samenkomen. Ontworpen om het herstel te versnellen en de mobiliteit te verbeteren, brengen deze geavanceerde apparaten een revolutie teweeg op het gebied van fysiotherapie. In dit artikel zullen we de voordelen, functionaliteit en belangrijkste kenmerken van deze opmerkelijke machines onderzoeken. Of u nu herstellende bent van een blessure of een operatie, of gewoon uw beenkracht en flexibiliteit wilt verbeteren, deze fysiotherapiemachines zijn er om u te ondersteunen op uw reis naar een optimale gezondheid en mobiliteit.

2023-07-17 Bekijk meer

Ontspan en genees met een infraroodverwarmingstherapielamp-een benadering van pijnbestrijding op het volgende niveau

Pijnbestrijding is een dagelijkse strijd voor veel mensen, waardoor eenvoudige taken moeilijk te voltooien zijn. Als u iemand bent die op zoek is naar nieuwe manieren om uw pijn onder controle te krijgen, is een infraroodverwarmingstherapielamp het ontdekken waard. Dit innovatieve apparaat biedt nieuwe opties met een laag risico voor pijnbestrijding en ontspanning, en zorgt voor een rustgevende en comfortabele omgeving.

2023-07-10 Bekijk meer

De voordelen van Infrarood Verwarmingstherapielamp

Het is bewezen dat deze therapie van het gebruik van een infraroodverwarmingstherapielamp helpt bij verschillende aandoeningen. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe het u kan helpen: 1. pijnverlichting: Het is aangetoond dat infraroodverwarmingstherapie snelle en effectieve pijnverlichting biedt, vooral voor mensen met aandoeningen zoals artritis, tendinitis en spierblessures.

2023-07-03 Bekijk meer

De kracht van infraroodverwarmingstherapielamp: een nieuwe manier om pijn te verlichten en de genezing te stimuleren

Als u op zoek bent naar een medicijnvrije manier om pijn te verlichten, de natuurlijke genezingsprocessen van uw lichaam te stimuleren en het algehele welzijn te verbeteren, kan een infraroodverwarmingstherapielamp het overwegen waard zijn. Dit innovatieve apparaat maakt gebruik van infrarood licht om diep in uw huid en spieren door te dringen, wat zorgt voor snelle verlichting en verschillende andere voordelen.

2023-06-25 Bekijk meer

De wetenschap achter waterstofrijke waterbeker

Inleiding Omdat steeds meer mensen op zoek zijn naar natuurlijke manieren om hun gezondheid en welzijn te verbeteren, is de Hydrogen Rich Water Cup steeds populairder geworden onder gezondheidsbewuste consumenten. Maar hoe werkt de beker echt, en wat is de wetenschap achter de vele gezondheidsvoordelen? In dit artikel onderzoeken we de wetenschap achter waterstofrijk water en hoe dit kan helpen een betere gezondheid te bevorderen.

2023-06-19 Bekijk meer

Bekijk meer