OVER

Guangzhou AUKEWEL Electronics Co., Ltd Guangzhou aokewei Electronics Co., Ltd., opgericht in 2000, is een fabrikant van medische apparaten en gezondheidszorgapparatuur die R & D, productie en verkoop integreert. In de afgelopen 20 jaar heeft het altijd de missie van de onderneming aangehangen om "mensen in de wereld gezonder te maken". Sinds de oprichting heeft het bedrijf een eliteteam dat zich richt op productonderzoek en-ontwikkeling en heeft het samengewerkt met vele bekende universiteiten om strategische samenwerking in productie, onderwijs en onderzoek te bereiken, internationale geavanceerde technologie te introduceren en producten te integreren. Het bedrijf richt zich op waterstof, waterstofzuurstof, waterstofwater, laser, ultrasoon, energieveld, infraroodverwarming, magnetische energieverwarming, laagfrequente bio-elektriciteit, ritme en vele andere principes, het bedrijf voert continue diepgaande upgradeontwikkeling en onderzoek naar de producten uit, Om de voordelen van productprestaties in de industrie te houden. In de geest van ambachtsman, het bedrijf biedt systematische OEM / ODM maatwerk voor e-commerce platforms, merk ondernemingen, buitenlandse ondernemingen en andere klanten Diensten. Daarnaast het bedrijf in de productie management, in strikte overeenstemming met de ISO kwaliteit managementsysteem eisen, met zijn stabiele kwaliteit, geavanceerde technologie, Lay aokewei in de goede reputatie van de industrie. In 2018 slaagde het bedrijf voor de certificering van het nationale beheersysteem voor intellectuele eigendom, huurde een senior arts in geneeskunde in als voorlopig adviseur van productontwikkeling, won 136 intellectuele eigendomsrechten, waaronder 63 octrooicertificaten, 37 kwalificatiecertificaten, 7 software-auteursrechten, En behaalde klasse II en klasse III productregistratiecertificaten voor medische hulpmiddelen. Daarnaast is het bedrijf ook erkend als "kleine reus van wetenschap en technologie", "high-tech onderneming" en andere high-tech ondernemingen. De producten van het bedrijf zijn ook TUV gepasseerd? ISO? 13485/RoHS/bereik/CE/FDA en andere internationale certificering, en voortdurend klanten voorzien van producten die voldoen aan de eisen van medische hulpmiddelen wet-en regelgeving. De producten worden geëxporteerd naar meer dan 50 landen en bijna 200 regio's in Europa, Amerika, enz., En zijn erkend door de internationale gemeenschap.

Bekijk meer

NIEUWS

De rol en voordelen van de waterstof

De biologische waarde van waterstof is zeer uitgebreid. Het basisprincipe is dat waterstof schadelijke vrije radicalen in het lichaam kan opruimen door selectieve antioxiderende effecten, waaronder hydroxylradicalen en nitrietanionen. De selectieve antioxiderende effecten van waterstof zijn belichaamd in cosmetische anti-veroudering, ontstekingsremmende, anti-allergische, anti-straling, anti-vermoeidheid, anticelmutatie, anti-apoptose, metabole regulatie, immuunregulatie en weefselherstel.

2022-09-01 Bekijk meer

Reguleert waterstof neurologische aandoeningen in het lichaam

1. De voordelen van de behandeling van de ziekte van Parkinson. De ziekte van Parkinson is de focus van wetenschappelijk onderzoek in de waterstofgeneeskunde. Ten eerste hebben dierproeven bevestigd dat het drinken van waterstofwater het optreden en de ontwikkeling van de ziekte van Parkinson kan vertragen. Op het niveau van populatiewetenschappelijk onderzoek heeft eerst een wetenschappelijke studie onder ongeveer 20 mensen ook geverifieerd dat het drinken van 1.000 ML/dag water met dit ingrediënt 48 weken (bijna 1 jaar) duurde. Het kan de symptomen van patiënten met de ziekte van Parkinson aanzienlijk verbeteren.

2022-09-19 Bekijk meer

Verschil tussen Vibra-Infrarood Sauna en traditionele sauna

De temperatuur van de traditionele sauna is zo hoog als 75 graden of meer. Mensen blijven maximaal 5-10 minuten in een dergelijke omgeving, gedurende welke ze beklemming op de borst, kortademigheid en ongemak zullen voelen. De temperatuur in de ver-infrarood sauna is ongeveer 40 graden, en mensen kunnen er lang in blijven (over het algemeen is ongeveer 50 minuten het meest geschikt). Het materiaal van Vibra-Infrarode Sauna kan ver-infrarode stralen met een golflengte van 8-14 microns vrijgeven, die diep in de menselijke huid direct kunnen doordringen, het ontgiftingseffect is vrij duidelijk.

2022-07-08 Bekijk meer

Introductie van de puls-en roterende magnetotherapiemachine

1. Pulsmagnetotherapiemachine gebruikt een intermitterende oscillator om intermitterende pulsstroom te genereren, die verschillende vormen van het magnetische pulsveld kan genereren door deze stroom in de spoel van de elektromagneet te leiden. Het kenmerk van het gepulseerde magnetische veld is dat het magnetische veld met tussenpozen verschijnt en dat de veranderende frequentie, golfvorm en piekwaarde van het magnetische veld kunnen worden aangepast aan de behoeften.

2022-08-11 Bekijk meer

Voordelen van waterstof voor de behandeling van een beroerte

Meer dan tien jaar geleden meldden wetenschappers voor het eerst dat 2% waterstofinhalatie cerebrale ischemie-reperfusieletsel kon behandelen en de omvang van een herseninfarct kon verminderen, wat een keerpunt opende in medisch onderzoek op waterstof.

2022-09-29 Bekijk meer

Introductie van PEMF-apparaat

PEMF in PEMF-apparaat is de afkorting van Pulsed Electro Magnetic Field. Het originele PEMF-apparaat bestaat uit een Helmholtz-spoel die een magnetisch veld genereert en het lichaam van de patiënt wordt in het magnetische veld geplaatst voor behandeling. Met de vooruitgang van wetenschap en technologie is het echter geëvolueerd tot een moderne gepulseerde elektromagnetische veldapparatuur, die licht en klein is.

2022-08-23 Bekijk meer

Voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van Vibra-Infrarood Sauna

Wanneer u de Vibra-Infrarood Sauna in een infrarood sauna gebruikt, vergeet dan niet om de bank en de vloer in de Vibra-Infrarood Sauna te beschermen met een handdoek, want u zult hevig zweten. De infrarode hitte in de Vibra-Infrarode Sauna werkt het beste op blote huid, en de handdoek zal voorkomen dat een deel van de warmte wordt overgebracht naar uw lichaamsweefsels.

2022-07-08 Bekijk meer

Wat zijn de positieve effecten van Hydroegn op de behandeling van ziekten

1. de voordelen van waterstof op hyperlipidemie en vette lever. Het werkelijke effect ervan op hyperlipidemie en de leververvetting lijkt in dit stadium duidelijk te zijn. Vanuit praktisch oogpunt kan het drinken van water dat dit ingrediënt bevat, het voor de hand liggende effect van het verlagen van de bloeddruk ten volle benutten. Praktische effecten op bloedlipiden en vermindering van hepatische vetinfiltratie. Inademing van grote doses waterstof of verhoging van de concentratie water die dit ingrediënt bevat, zal de behandeling effectiever maken.

2022-09-07 Bekijk meer

Bekijk meer