OVER

Guangzhou AUKEWEL Electronics Co., Ltd Guangzhou aokewei Electronics Co., Ltd., opgericht in 2000, is een fabrikant van medische apparaten en gezondheidszorgapparatuur die R & D, productie en verkoop integreert. In de afgelopen 20 jaar heeft het altijd de missie van de onderneming aangehangen om "mensen in de wereld gezonder te maken". Sinds de oprichting heeft het bedrijf een eliteteam dat zich richt op productonderzoek en-ontwikkeling en heeft het samengewerkt met vele bekende universiteiten om strategische samenwerking in productie, onderwijs en onderzoek te bereiken, internationale geavanceerde technologie te introduceren en producten te integreren. Het bedrijf richt zich op waterstof, waterstofzuurstof, waterstofwater, laser, ultrasoon, energieveld, infraroodverwarming, magnetische energieverwarming, laagfrequente bio-elektriciteit, ritme en vele andere principes, het bedrijf voert continue diepgaande upgradeontwikkeling en onderzoek naar de producten uit, Om de voordelen van productprestaties in de industrie te houden. In de geest van ambachtsman, het bedrijf biedt systematische OEM / ODM maatwerk voor e-commerce platforms, merk ondernemingen, buitenlandse ondernemingen en andere klanten Diensten. Daarnaast het bedrijf in de productie management, in strikte overeenstemming met de ISO kwaliteit managementsysteem eisen, met zijn stabiele kwaliteit, geavanceerde technologie, Lay aokewei in de goede reputatie van de industrie. In 2018 slaagde het bedrijf voor de certificering van het nationale beheersysteem voor intellectuele eigendom, huurde een senior arts in geneeskunde in als voorlopig adviseur van productontwikkeling, won 136 intellectuele eigendomsrechten, waaronder 63 octrooicertificaten, 37 kwalificatiecertificaten, 7 software-auteursrechten, En behaalde klasse II en klasse III productregistratiecertificaten voor medische hulpmiddelen. Daarnaast is het bedrijf ook erkend als "kleine reus van wetenschap en technologie", "high-tech onderneming" en andere high-tech ondernemingen. De producten van het bedrijf zijn ook TUV gepasseerd? ISO? 13485/RoHS/bereik/CE/FDA en andere internationale certificering, en voortdurend klanten voorzien van producten die voldoen aan de eisen van medische hulpmiddelen wet-en regelgeving. De producten worden geëxporteerd naar meer dan 50 landen en bijna 200 regio's in Europa, Amerika, enz., En zijn erkend door de internationale gemeenschap.

Bekijk meer

NIEUWS

Introductie van de puls-en roterende magnetotherapiemachine

1. Pulsmagnetotherapiemachine gebruikt een intermitterende oscillator om intermitterende pulsstroom te genereren, die verschillende vormen van het magnetische pulsveld kan genereren door deze stroom in de spoel van de elektromagneet te leiden. Het kenmerk van het gepulseerde magnetische veld is dat het magnetische veld met tussenpozen verschijnt en dat de veranderende frequentie, golfvorm en piekwaarde van het magnetische veld kunnen worden aangepast aan de behoeften.

2022-08-11 Bekijk meer

Classificaties van Oxy-waterstofgeneratoren in China

De oxy-waterstofgenerator in China is een elektrochemisch apparaat dat waterelektrolyse gebruikt om Brownse gas te genereren. Oxy-waterstofgenerator in China omvat over het algemeen een voedingssysteem, elektrolysersysteem, stoom-water-scheidingssysteem, koelsysteem, controlesysteem, veiligheids anti-backfire systeem, en toebehoren die de waterstof-zuurstofgenerator (zoals vlampistool, vlamvanger, en vlamatmosfeer) aanpassingsapparaat) enz.

2022-12-15 Bekijk meer

Het principe van hho H2-generator

Het principe van de hho H2-generator omvat hoofdzakelijk twee verschillende situaties, namelijk: waterstofproductie door loog-elektrolyse en waterstofproductie door zuivere waterelektrolyse. De twee methoden hebben hun eigen kenmerken, waaronder: 1. Waterstofproductie door zuivere waterelektrolyse: voldoet aan de vereisten. Het geëlektrolyseerde water (soortelijke weerstand groter dan 1M Ω/cm, gedeïoniseerd water of dubbel gedestilleerd water dat wordt gebruikt in de elektronica-of analyze-industrie kan worden gebruikt) wordt naar de anodekamer van de elektrolytische cel gestuurd.

2022-11-09 Bekijk meer

Het gebruik van hho H2-generator in praktische toepassingen

Als groen energiemedium kan de waterstof die door de hho H2-generator wordt gebruikt, tegelijkertijd voldoen aan de eisen van hulpbronnen, milieu en duurzame ontwikkeling, die niet wordt geëvenaard door andere gassen. Hho H2-generator moet waterstof genereren door elektrolyse. Het gebruikt kaliumhydroxide waterige oplossing als elektrolyt en edelmetaal als de elektrode.

2022-10-20 Bekijk meer

Selectie van H2 inhalatiemachine

Is de zuivere waterstofmodus van de H2-inhalatiemachine 300ml of 600ml? Hoewel de waterstof in de H2-inhalatiemachine een grote biologische veiligheid heeft, wordt ook het waterstofdetonatiebereik (4-74%) overwogen.

2022-12-01 Bekijk meer

Voordelen van waterstof voor de behandeling van een beroerte

Meer dan tien jaar geleden meldden wetenschappers voor het eerst dat 2% waterstofinhalatie cerebrale ischemie-reperfusieletsel kon behandelen en de omvang van een herseninfarct kon verminderen, wat een keerpunt opende in medisch onderzoek op waterstof.

2022-10-14 Bekijk meer

Fabrikanten van magnetotherapiemachines nemen u mee om de voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van magnetotherapiemachines te begrijpen

1. de magnetotherapie machine fabrikant vertelt u dat de incidentie van bijwerkingen van magnetotherapie met behulp van magnetotherapie apparatuur is gerelateerd aan de sterkte van het magnetisch veld., Gebruik geen te sterk magnetisch veld, het zal helpen om bijwerkingen te verminderen of te vermijden.

2022-08-25 Bekijk meer

Kenmerken van de H2-inhalatiemachine

Leer over de waterstofproductiemethode van de H2-inhalatiemachine. Het waterstof-zuurstofmengsel met hoge concentratie wordt geproduceerd door de elektrolyse van loog (toevoeging van sterk alkali zoals kaliumhydroxide in water). Het gas van de H2-inhalatiemachine zelf zal elektrostatische verbranding en explosie tegenkomen (statische elektriciteit is alomtegenwoordig), en deze waterstofproductietechnologie is geleidelijk afgebouwd in de industrie.

2022-11-17 Bekijk meer

Bekijk meer