TENTANG KAMI

Guangzhou AUKEWEL Electronics co., Ltd Guangzhou aokewei Electronics co., Ltd., yang ditubuhkan pada tahun 2000, adalah pengeluar peranti perubatan dan peralatan penjagaan kesihatan yang mengintegrasikan R & D, pengeluaran dan jualan. Selama 20 tahun yang lalu, ia sentiasa mematuhi misi perusahaan "membuat orang di dunia sihat". Sejak penubuhannya, syarikat itu mempunyai pasukan elit yang memberi tumpuan kepada penyelidikan dan pembangunan produk, dan telah bekerjasama dengan banyak universiti yang terkenal untuk mencapai kerjasama strategik dalam pengeluaran, pengajaran dan penyelidikan, memperkenalkan teknologi canggih antarabangsa dan mengintegrasikan produk. Memberi tumpuan kepada hidrogen, oksigen hidrogen, air hidrogen, laser, ultrasonik, medan tenaga, pemanasan inframerah, pemanasan tenaga magnetik, bioelektrik frekuensi sederhana rendah, irama dan banyak prinsip lain, syarikat itu menjalankan pembangunan dan penyelidikan peningkatan mendalam secara berterusan pada produk, Untuk memastikan kelebihan prestasi produk dalam industri. Dalam semangat tukang emas, syarikat menyediakan penyesuaian OEM / ODM yang sistematik untuk platform e-dagang, perusahaan jenama, perusahaan asing dan perkhidmatan pelanggan lain. Di samping itu, syarikat dalam pengurusan pengeluaran, mengikut ketat dengan keperluan sistem pengurusan kualiti ISO, dengan kualiti yang stabil, teknologi canggih, Lay aokewei dalam reputasi baik industri. Pada tahun 2018, syarikat itu meluluskan pensijilan sistem pengurusan harta intelek kebangsaan, mengupah doktor perubatan kanan sebagai perunding awal pembangunan produk, memenangi 136 hak harta intelek, termasuk 63 sijil paten, 37 sijil kelayakan, 7 hak cipta perisian, Dan memperoleh sijil pendaftaran produk peranti perubatan kelas II dan kelas III. Di samping itu, syarikat itu juga telah diiktiraf sebagai "little giant of science and technology", "high-tech enterprise" dan lain-lain perusahaan berteknologi tinggi. Produk syarikat juga telah lulus TUV? ISO? 13485 / RoHS / reach / CE / FDA dan pensijilan antarabangsa yang lain, dan sentiasa menyediakan pelanggan dengan produk yang memenuhi keperluan undang-undang dan peraturan peranti perubatan. Produk dieksport ke lebih daripada 50 negara dan hampir 200 wilayah di eropah, amerika, dan lain-lain, dan telah diiktiraf oleh masyarakat antarabangsa.

melihat lebih banyak

BERITA

Peranan dan faedah hidrogen

Nilai biologi hidrogen adalah sangat luas. Prinsip asas adalah bahawa hidrogen boleh scavenge radikal bebas berbahaya dalam badan melalui kesan antioksidan terpilih, termasuk hydroxyl radikal dan nitrite anion. Kesan antioksidan terpilih hidrogen terkandung dalam anti-penuaan kosmetik, anti-radang, anti-alergi, anti-radiasi, anti-keletihan, mutasi anti-sel, anti-apoptosis, peraturan metabolik, peraturan imun, dan pembaikan tisu.


Adakah hidrogen mengawal gangguan neurologi dalam badan

1. Manfaat merawat penyakit Parkinson. Penyakit Parkinson adalah fokus penyelidikan saintifik dalam perubatan hidrogen. Pertama, eksperimen haiwan telah mengesahkan bahawa minum air hidrogen boleh melambatkan kejadian dan perkembangan penyakit Parkinson. Pada tahap penyelidikan sains penduduk, pertama, kajian saintifik kira-kira 20 orang juga mengesahkan bahawa minum 1,000 ML/hari air yang mengandungi bahan ini berlangsung selama 48 minggu (hampir 1 tahun). Ia dapat meningkatkan gejala pesakit penyakit Parkinson dengan ketara.


Perbezaan antara Vibra-Sauna inframerah dan sauna tradisional

Suhu sauna tradisional setinggi 75 darjah atau lebih. Orang tinggal di persekitaran sedemikian selama 5-10 minit paling banyak, di mana mereka akan merasakan sesak dada, sesak nafas dan ketidakselesaan. Suhu di sauna inframerah jauh adalah kira-kira 40 darjah, dan orang boleh tinggal di dalamnya untuk masa yang lama (biasanya kira-kira 50 minit adalah yang paling sesuai). Bahan Vibra-Sauna inframerah boleh melepaskan sinar inframerah jauh dengan panjang gelombang 8-14 mikron, yang secara langsung dapat menembusi jauh dalam kulit manusia, kesan detoksifikasi agak jelas.


Pengenalan nadi dan putar mesin magnetotherapy

1. Pulse magnetotherapy mesin menggunakan oscillator yang berselang seli untuk menjana arus nadi berselang seli, yang boleh menjana pelbagai bentuk medan magnet pulse dengan lulus semasa ini ke dalam gegelung ''penemuan ini mungkin. Ciri-ciri medan magnet berdenyut adalah bahawa medan magnet muncul intermittently, dan perubahan kekerapan, bentuk gelombang, dan nilai puncak medan magnet boleh diselaraskan mengikut keperluan.


Faedah hidrogen untuk rawatan strok

Lebih daripada sepuluh tahun yang lalu, para saintis mula-mula melaporkan bahawa 2% penyedutan hidrogen boleh merawat kecederaan iskemia-reperfusi serebrum dan mengurangkan saiz infark serebral, yang membuka titik perubahan dalam penyelidikan perubatan hidrogen.


Pengenalan peranti PEMF

PEMF dalam PEMF peranti adalah singkatan daripada medan magnet Electro berdenyut. Peranti PEMF asal terdiri daripada gegelung Helmholtz yang menjana medan magnet, dan badan pesakit diletakkan dalam medan magnet untuk rawatan. Walau bagaimanapun, dengan kemajuan sains dan teknologi, ia telah berkembang menjadi peralatan medan elektromagnet berdenyut moden, yang ringan dan kecil.


Langkah berjaga-jaga apabila menggunakan Vibra-Sauna inframerah

Apabila menggunakan Sauna Vibra-inframerah dalam sauna inframerah, ingat untuk melindungi bangku dan lantai di dalam Sauna inframerah Vibra dengan tuala kerana anda akan berpeluh dengan penuh semangat. Haba inframerah di Sauna Vibra-inframerah berfungsi dengan baik pada kulit kosong, dan tuala akan menghalang beberapa haba daripada dipindahkan ke tisu badan anda.


Apakah kesan positif hidroegn pada rawatan penyakit

1. Manfaat hidrogen pada hyperlipidemia dan hati berlemak. Kesan sebenar pada hyperlipidemia dan hati berlemak seolah-olah jelas pada peringkat ini. Dari sudut pandangan praktikal, hanya minum air yang mengandungi bahan ini boleh memberikan permainan penuh kepada kesan jelas mengurangkan tekanan darah. Kesan praktikal pada lipid darah dan pengurangan penyusupan lemak hepatik. Penyedutan dos besar hidrogen atau meningkatkan kepekatan air yang mengandungi bahan ini akan menjadikan rawatan lebih berkesan.


melihat lebih banyak