TENTANG KAMI

Guangzhou AUKEWEL Electronics co., Ltd Guangzhou aokewei Electronics co., Ltd., yang ditubuhkan pada tahun 2000, adalah pengeluar peranti perubatan dan peralatan penjagaan kesihatan yang mengintegrasikan R & D, pengeluaran dan jualan. Selama 20 tahun yang lalu, ia sentiasa mematuhi misi perusahaan "membuat orang di dunia sihat". Sejak penubuhannya, syarikat itu mempunyai pasukan elit yang memberi tumpuan kepada penyelidikan dan pembangunan produk, dan telah bekerjasama dengan banyak universiti yang terkenal untuk mencapai kerjasama strategik dalam pengeluaran, pengajaran dan penyelidikan, memperkenalkan teknologi canggih antarabangsa dan mengintegrasikan produk. Memberi tumpuan kepada hidrogen, oksigen hidrogen, air hidrogen, laser, ultrasonik, medan tenaga, pemanasan inframerah, pemanasan tenaga magnetik, bioelektrik frekuensi sederhana rendah, irama dan banyak prinsip lain, syarikat itu menjalankan pembangunan dan penyelidikan peningkatan mendalam secara berterusan pada produk, Untuk memastikan kelebihan prestasi produk dalam industri. Dalam semangat tukang emas, syarikat menyediakan penyesuaian OEM / ODM yang sistematik untuk platform e-dagang, perusahaan jenama, perusahaan asing dan perkhidmatan pelanggan lain. Di samping itu, syarikat dalam pengurusan pengeluaran, mengikut ketat dengan keperluan sistem pengurusan kualiti ISO, dengan kualiti yang stabil, teknologi canggih, Lay aokewei dalam reputasi baik industri. Pada tahun 2018, syarikat itu meluluskan pensijilan sistem pengurusan harta intelek kebangsaan, mengupah doktor perubatan kanan sebagai perunding awal pembangunan produk, memenangi 136 hak harta intelek, termasuk 63 sijil paten, 37 sijil kelayakan, 7 hak cipta perisian, Dan memperoleh sijil pendaftaran produk peranti perubatan kelas II dan kelas III. Di samping itu, syarikat itu juga telah diiktiraf sebagai "little giant of science and technology", "high-tech enterprise" dan lain-lain perusahaan berteknologi tinggi. Produk syarikat juga telah lulus TUV? ISO? 13485 / RoHS / reach / CE / FDA dan pensijilan antarabangsa yang lain, dan sentiasa menyediakan pelanggan dengan produk yang memenuhi keperluan undang-undang dan peraturan peranti perubatan. Produk dieksport ke lebih daripada 50 negara dan hampir 200 wilayah di eropah, amerika, dan lain-lain, dan telah diiktiraf oleh masyarakat antarabangsa.

melihat lebih banyak

BERITA

Penjana hidrogen Oxy dari China

1. Lebih lampu penunjuk suhu (lebih suhu): penjana hidrogen Oxy dari China memberitahu anda bahawa ia bermakna apabila mesin berjalan kali terakhir, sel elektrolitik adalah dilindungi oleh lebih suhu dan ia telah tidak disejukkan lagi. Terus menunggu sehingga lampu penunjuk kesalahan keluar.


Pengenalan nadi dan putar mesin magnetotherapy

1. Pulse magnetotherapy mesin menggunakan oscillator yang berselang seli untuk menjana arus nadi berselang seli, yang boleh menjana pelbagai bentuk medan magnet pulse dengan lulus semasa ini ke dalam gegelung ''penemuan ini mungkin. Ciri-ciri medan magnet berdenyut adalah bahawa medan magnet muncul intermittently, dan perubahan kekerapan, bentuk gelombang, dan nilai puncak medan magnet boleh diselaraskan mengikut keperluan.


Bagaimana cawan air kaya hidrogen boleh meningkatkan sistem imun anda

Cawan air kaya hidrogen boleh membantu meningkatkan sistem imun anda dengan menyediakan perlindungan antioksidan dan meningkatkan penghidratan. Hidrogen molekul di dalam air boleh meneutralkan radikal bebas berbahaya dalam badan, mengurangkan tekanan oksidatif dan keradangan. Ini boleh membantu menguatkan sistem imun dan meningkatkan kesihatan keseluruhan.


Klasifikasi penjana hidrogen Oxy di china

Penjana hidrogen oxy di china adalah peranti elektrokimia yang menggunakan elektrolisis air untuk menghasilkan gas Brownian. Penjana hidrogen Oxy di china secara amnya termasuk sistem bekalan kuasa, sistem elektrolisis, sistem pemisahan air wap, sistem penyejukan, sistem kawalan, sistem anti-backfire keselamatan, dan aksesori menggunakan penjana hidrogen-oksigen (seperti pistol api, penangkap api, dan suasana api) peranti pelarasan) dan lain-lain.


Prinsip penjana hho H2

Prinsip penjana hho H2 terutamanya termasuk dua situasi yang berbeza, iaitu: pengeluaran hidrogen oleh lye elektrolisis dan pengeluaran hidrogen oleh elektrolisis air tulen. Kedua-dua kaedah mempunyai ciri-ciri mereka sendiri, antaranya: 1. Pengeluaran hidrogen oleh elektrolisis air tulen: memenuhi keperluan air elektrolisis (resistivity lebih besar daripada 1M Ω/cm, air deionized, atau air suling berganda yang digunakan dalam industri elektronik atau analisis boleh digunakan) dihantar ke ruang anod sel elektrolitik.


Kestabilan pengeluar mesin pernafasan hidrogen mudah alih terbaik china

Pengeluar mesin pernafasan hidrogen mudah alih terbaik china memberitahu anda tentang kestabilan operasi peralatan mesin pernafasan hidrogen. Pengeluar mesin pernafasan hidrogen mudah alih terbaik china memberitahu anda bahawa sesetengah orang yang memerlukan mesin penyedutan hidrogen untuk mencapai campur tangan penyakit, perlu menyedut hidrogen untuk masa yang lama setiap hari, dan mereka perlu berterusan dalam penyedutan jangka panjang. Dalam kes ini, kestabilan operasi peralatan sangat penting.


Penggunaan penjana hho H2 dalam aplikasi praktikal

Sebagai medium tenaga hijau, hidrogen yang digunakan oleh penjana hho H2 dapat memenuhi keperluan sumber, alam sekitar, dan pembangunan mampan pada masa yang sama, yang tidak dapat ditandingi oleh gas lain. Hho H2 penjana adalah untuk menjana hidrogen oleh elektrolisis. Ia menggunakan larutan akueus kalium hidroksida sebagai elektrolit dan logam berharga sebagai elektrod.


Pemilihan mesin penyedutan H2

Adakah mod hidrogen tulen mesin penyedutan H2 300ml atau 600ml? Walaupun hidrogen dalam mesin penyedutan H2 mempunyai keselamatan biologi yang hebat, julat ledakan hidrogen (4-74%) juga dipertimbangkan.


melihat lebih banyak