за нас

Гванцо АУВЕЛ Електроника Ко. Гванцо aokewei Electronics Co., Линд., формирана во 2000 година е производител на медицински уреди и опрема за здравствена заштита со интегрирање на Р и Д, производството и продажба. Во текот на изминатите 20 години, таа секогаш се придржуваше на мисијата на претпријатието за „правање на луѓето во светот поздрави“. Од основањето, компанијата има елитен тим кој се фокусира на истражувањето и развојот на производите. и соработува со многу познати универзитети за постигнување на стратешка соработка во производството, учењето и истражувањето, воведе меѓународна напредна технологија и интегрирање на производите. Фокусирање на хидрогенот, хидрогенот, вода вода, ласер, ултразон, енергетско поле, инфрацрвеното греење, магнетна енергетска греење, ниска средна биоеликти, ритам и многу други принципи, Претпријатието спроведува континуирано длабоко зголемување на развојот и истражување на производите, За да ги задржи предностите на производите во индустријата. Во духот на занаетчарот, компанијата обезбедува систематско прилагодување за е-трговски платформи, Претпријатија за брендот, странски претпријатија и други муштерии служби. Покрај тоа, претпријатието во управувањето на производството, во согласност со условите за управување на системот за квалитетот, со нејзиниот стабилн квалитет, Напредна технологија, Леле aokewei во добрата репутација на индустријата. Во 2018 година, претпријатието ја усвои сертификацијата на националниот систем за управување на интелектуалниот имот, ангажираше постар доктор за медицина како прелиминарен консултант за развој на производите, освои 136 интелектуални права, вклучувајќи 63 патенти сертификати, 37 квалификациски сертификати, 7 софтверни права, И добив сертификати за регистрирање на производите за медицински уред. Покрај тоа, Претпријатието, исто така, е признаен како „мал џин на науката и технологијата“, „високиот технологин претпријатие“ и другите високо-технологски претпријатија. Производите на компанијата исто така ги поминаа ТУВ? ISO? 13485 / RoHS / досега / CE / ФДА и друг меѓународен сертификат, и постојано им обезбедуваат клиентите со производи кои ги исполнуваат условите на законите и регулативите на медицинските уреди. Производите се извезуваат во повеќе од 50 земји и скоро 200 региони во Европа, Америка итн.

Гледај Повеќе

Вести

Улогата и бенефиции на хидрогенот.

Биолошката вредност на хидроген е многу проширна. Основниот принцип е дека хидроген може да ги извади штетните радикали во телото преку селективни антиоксидантни ефекти, Вклучувајќи ги хидроксил радикали и нитрите анони. Селективните антиоксидантни ефекти на хидроген се вклопени во козметички анти-стари, анти-инчални, анти-алергички, анти-Радиација, анти-умирана, анти-клучи мутација, анти-поптоза, метаболиканска регулатива, имунолошка регулатива и поправање на ткивото.


Дали хидроген ги регулира невролошките нарушувања во телото

1. Користа од лекувањето на Паркинсоновата болест. Паркинсоновата болест е фокусот на научните истражувања во воден медицина. Прво, животинските експерименти потврдија дека пиењето хидроген вода може да го забави појавата и развојот на Паркинсонската болест. На ниво на науката истражување на населението, прво, научната студија на околу 20 луѓе, исто така, потврди дека пиењето 1.000 МЛ/дневно вода со овој состојки трае 48 недели (ne) 1 година. Таа може значително да ги подобри симптомите на пациентите на Паркинсон.


Разлика помеѓу вибра-инфрацрвен Сауна и традиционалната сауна

Температурата на традиционалната сауна е повисока до 75 степени или повеќе. Луѓето остануваат во таква околина повеќе 5-10 минути, во текот на кое ќе се чувствуваат цврсто во градите, недостаток на здив и неудобност. Температурата во инфрацрвената сауна е околу 40 степени. и луѓето можат да останат во неа долго време (вообичаено околу 50 минути се најпогодни). Материјалот на Вибра-инфрацрвениот Сауна може да ги ослободи инфрацрвените зраци со брановите должина од 8-14 микрони, Кој директно може да пробие длабоко во човечката кожа, ефектот на детоксификацијата е прилично очигледно.


Воведување на машината на Пулс и ротирањето магнетотерапи

1. Пулс магнетотерапска машина користи веднаш осцилатор за да генерира меѓу пулс. кои можат да создадат различни облици на пулсот магнетно поле со пренесување на овој струја во трката на електромагнетот. Карактеристиката на пулсирана магнетно поле е дека магнетното поле се појавува време, и промената на фреквенцијата, и најголемата вредност на магнетното поле може да се приспособи според потребите.


Добивање на хидрогенот за третманот на трошок

Пред повеќе од 10 години, Научниците најпрво објавија дека 2 отсто хидрогенската индизија би можела да се лекува повреда на церебралната изхемија- реперфузија и да ја намали големината на стер Инфаркција, кој отвори пресвртница во медицинското истражување на хидрогенот.


Воведување на PEMF уред

ПЕМФ во ПЕМФ уредот е кратката на Пулс електро магнетички поле. Оригиналниот ПЕМФ уред се состои од Хелмхолц кој генерира магнетно поле, и телото на пациентот е ставено во магнетното поле за лекување. Сепак, со напредокот на науката и технологијата, таа еволуираше во модерна пултирана електромагнетна опрема, кој е лесен и мал.


Внимателни при користење на вибра- инфрацрвен Сауна.

Кога ја користев Вибра-инфрацрвената Сауна во инфрацрвена сауна, Запомнете да го заштитите клупата и подот во Вибра-инфрацрвената Сауна со пешкира, бидејќи многу ќе се потите. Инфрацрвената топлина во Вибра-инфрацрвената Сауна најдобро работи на гола кожа. и пешкирата ќе спречи некои од жештината да се префрлат на вашите ткиви.


Кои се позитивните ефекти на Хидроген на лекувањето на болести

1. Природите од хиперипидмија и црниот дроб. Неговиот вистински ефект врз хиперипидемија и дебелиот дроб изгледа дека е јасен во оваа фаза. Од практична гледна точка, едноставно пиењето вода што го содржи ова состојба може да му даде целосна игра на очигледниот ефект од намалувањето на крвен притисокот. Практични ефекти на крвта липидата и намалување на хепатитската инфилтрација. Умирањето на големи дози хидроген или зголемувањето на концентрацијата на водата која содржи овој состојк ќе го направи лекувањето поефикасно.


Гледај Повеќе