RóLUNK

Guangzhou aukewel electronics co., ltd. guangzhou aokewei electronics co., ltd., 2000-ben alakult, egy gyártó az orvosi eszközök és egészségügyi berendezések integráló k + f, termelés és értékesítés. Az elmúlt 20 évben mindig ragaszkodott a vállalati küldetéshez, hogy "egészségesebbé tegye az embereket a világon". Megalakulása óta a cég elit csapatával rendelkezik, amely a termék kutatására és fejlesztésére összpontosít, és számos jól ismert egyetemmel együttműködött, hogy stratégiai együttműködést érjen el a termelésben, oktatásban és kutatásban, bemutatja a nemzetközi fejlett technológiát és integrálja a termékeket. Összpontosítva a hidrogén, hidrogén oxigén, hidrogén víz, lézer, ultrahangos, energia mező, infravörös fűtés, mágneses energia fűtés, alacsony közepes frekvenciájú bioelektromos, ritmus és sok más elvek, a vállalat folyamatos mélyreható fejlesztést és a termékek kutatását végzi, Annak érdekében, hogy megőrizze a termék teljesítményének előnyeit az iparban. A kézműves szellemében a cég szisztematikus oem/odm testreszabást biztosít az e-kereskedelmi platformokra, márkavállalkozásokra, külföldi vállalkozásokra és egyéb ügyfélszolgálatokra. ezen túlmenően, a vállalat a termelési menedzsment, szigorú összhangban az iso minőségirányítási rendszer követelményeinek, a stabil minőség, fejlett technológia, Lay aokewei az ipar jó hírnevét. 2018-ban a cég átment a nemzeti szellemi tulajdon menedzsment rendszer tanúsítvánnyal, felvett egy senior doctor of medicine, mint a termékfejlesztés előzetes tanácsadója, elnyerte a 136 szellemi tulajdon jogait, beleértve 63 szabadalmi tanúsítványt, 37 minősítési tanúsítványt, 7 szoftver szerzői jogot, És ii. és iii. osztályú orvosi eszköz termékregisztrációs tanúsítványokat szerzett. Ezen kívül a céget is elismerték "little giant of science and technology", "high-tech enterprise" és más high-tech vállalkozások. A cég termékei is telt tuv? Iso? 13485/rohs/reach/ce/fda és más nemzetközi tanúsítás, és folyamatosan az ügyfelek számára olyan termékeket, amelyek megfelelnek az orvosi eszközök törvények és előírások követelményeinek. A termékeket több mint 50 országba és közel 200 régióba exportálják európában, amerikában stb., és a nemzetközi közösség elismerte.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Bevezetése az impulzus és forog magnetoterápiás gép

1. impulzus magnetoterápiás gép használ egy intermittáló oszcillátor generálni intermittáló impulzus áram, amely képes generálni a különböző formák impulzus mágneses mező átadásával ezt az áramot a tekercs az elektromágnes. Az impulzusmágneses tér jellegzetessége, hogy a mágneses tér időszakosan jelenik meg, a mágneses tér változó frekvenciája, hullámformája és csúcsértéke pedig az igényeknek megfelelően állítható be.

2022-08-11 mutass többet

Oxy hidrogén generátorok besorolása kínában

Az oxy hidrogén generátor kínában egy elektrokémiai eszköz, amely vízelektrolízist használ a browni gáz előállításához. Oxy hidrogén generátor kínában általában magában foglalja a tápegység rendszer, elektrolizáló rendszer, gőz-víz elválasztó rendszer, hűtő rendszer, vezérlő rendszer, biztonsági anti-backfire rendszer, és tartozékok segítségével a hidrogén-oxigén generátor (mint a láng pisztoly, láng levezető, és a láng légkör) beállítás eszköz) stb.

2022-12-15 mutass többet

A hho h2 generátor elve

A hho h2 generátor alapelve elsősorban két különböző helyzetet foglal magába, nevezetesen: a hidrogén előállítása a lúg elektrolízisével és a hidrogén előállítása a tiszta víz elektrolízisével. A két módszer saját tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek között: 1. hidrogén termelés tiszta víz elektrolízis: megfelel a követelményeknek az elektrolizált víz (ellenállás nagyobb, mint 1m Ω/cm, deionizált víz, vagy dupla desztillált víz használt elektronikai vagy elemző ipar használható) küldik az elektrolitikus cella anódkamrájába.

2022-11-09 mutass többet

A hho h2 generátor használata gyakorlati alkalmazásokban

A hho h2 generátor által használt hidrogén zöld energiaközegként egyszerre képes kielégíteni az erőforrások, a környezet és a fenntartható fejlődés követelményeit, ami más gázok által páratlan. A hho h2 generátornak hidrogént kell előállítani elektrolízissel. Elektrolitként kálium-hidroxid vizes oldatot, elektródként nemesfémet használ.

2022-10-20 mutass többet

H2 inhalációs gép kiválasztása

A h2 inhalációs gép tiszta hidrogén módja 300ml vagy 600ml? Bár a h2 belélegző gépben a hidrogén nagy biológiai biztonsággal rendelkezik, a hidrogén detonációs tartományát (4-74%) is figyelembe veszik.

2022-12-01 mutass többet

A hidrogén előnyei a stroke kezeléshez

Több mint tíz évvel ezelőtt a tudósok először arról számoltak be, hogy 2%-os hidrogén-belégzés agyi iszkémia-reperfúziós sérülést kezelhet és csökkenteni tudja az agyi infarktus méretét, ami fordulópontot nyitott a hidrogén-orvosi kutatásban.

2022-10-14 mutass többet

A magnetoterápiás gépgyártók elviszik, hogy megértsék a magnetoterápiás gép használatának óvintézkedéseit

1. a magnetoterápiás gép gyártója azt mondja, hogy a magnetoterápia mágnesterápiás berendezésekkel kapcsolatos mellékhatások előfordulása a mágneses mező erősségéhez kapcsolódik. Ne használjon túl erős mágneses teret, ez segít csökkenteni vagy elkerülni a mellékhatásokat.

2022-08-25 mutass többet

A h2 inhalációs gép jellemzői

Ismerje meg a h2 inhalációs gép hidrogéntermelési módszerét. A nagy koncentrációjú hidrogén-oxigén keveréket a lúg elektrolízisével állítják elő (erős lúgokat, például kálium-hidroxidet adva a vízbe). Maga a h2 belélegző gép gáz elektrosztatikus égéssel és robbanással találkozik (a statikus elektromosság mindenütt jelen van), és ez a hidrogéntermelési technológia fokozatosan megszűnt az iparban.

2022-11-17 mutass többet

mutass többet