RóLUNK

Guangzhou aukewel electronics co., ltd. guangzhou aokewei electronics co., ltd., 2000-ben alakult, egy gyártó az orvosi eszközök és egészségügyi berendezések integráló k + f, termelés és értékesítés. Az elmúlt 20 évben mindig ragaszkodott a vállalati küldetéshez, hogy "egészségesebbé tegye az embereket a világon". Megalakulása óta a cég elit csapatával rendelkezik, amely a termék kutatására és fejlesztésére összpontosít, és számos jól ismert egyetemmel együttműködött, hogy stratégiai együttműködést érjen el a termelésben, oktatásban és kutatásban, bemutatja a nemzetközi fejlett technológiát és integrálja a termékeket. Összpontosítva a hidrogén, hidrogén oxigén, hidrogén víz, lézer, ultrahangos, energia mező, infravörös fűtés, mágneses energia fűtés, alacsony közepes frekvenciájú bioelektromos, ritmus és sok más elvek, a vállalat folyamatos mélyreható fejlesztést és a termékek kutatását végzi, Annak érdekében, hogy megőrizze a termék teljesítményének előnyeit az iparban. A kézműves szellemében a cég szisztematikus oem/odm testreszabást biztosít az e-kereskedelmi platformokra, márkavállalkozásokra, külföldi vállalkozásokra és egyéb ügyfélszolgálatokra. ezen túlmenően, a vállalat a termelési menedzsment, szigorú összhangban az iso minőségirányítási rendszer követelményeinek, a stabil minőség, fejlett technológia, Lay aokewei az ipar jó hírnevét. 2018-ban a cég átment a nemzeti szellemi tulajdon menedzsment rendszer tanúsítvánnyal, felvett egy senior doctor of medicine, mint a termékfejlesztés előzetes tanácsadója, elnyerte a 136 szellemi tulajdon jogait, beleértve 63 szabadalmi tanúsítványt, 37 minősítési tanúsítványt, 7 szoftver szerzői jogot, És ii. és iii. osztályú orvosi eszköz termékregisztrációs tanúsítványokat szerzett. Ezen kívül a céget is elismerték "little giant of science and technology", "high-tech enterprise" és más high-tech vállalkozások. A cég termékei is telt tuv? Iso? 13485/rohs/reach/ce/fda és más nemzetközi tanúsítás, és folyamatosan az ügyfelek számára olyan termékeket, amelyek megfelelnek az orvosi eszközök törvények és előírások követelményeinek. A termékeket több mint 50 országba és közel 200 régióba exportálják európában, amerikában stb., és a nemzetközi közösség elismerte.

mutass többet

SAJTóSZOBA

A hidrogén szerepe és előnyei

A hidrogén biológiai értéke igen kiterjedt. Az alapelv az, hogy a hidrogén szelektív antioxidáns hatásokkal, beleértve a hidroxilgyököket és a nitrit anionokat is képes a szervezetben a káros szabad gyököket megoltani. A hidrogén szelektív antioxidáns hatásai a kozmetikai anti-aging, gyulladáscsökkentő, anti-allergiás, anti-sugárzás, anti-fáradtság, anti-sejt mutáció, anti-apoptózis, anyagcsere szabályozás, immunszabályozás, és szöveti javítás.

2022-09-01 mutass többet

Vajon a hidrogén szabályozza a szervezetben a neurológiai rendellenességeket

1. a parkinson-kór kezelésének előnyei. A parkinson-kór a hidrogénorvostudomány tudományos kutatásának középpontjában áll. Először is, az állatkísérletek megerősítették, hogy a hidrogénvíz fogyasztása lassíthatja a parkinson-kór előfordulását és kialakulását. A népességi tudományos kutatások szintjén először egy mintegy 20 fős tudományos tanulmány is igazolta, hogy az 1 000 ml/nap vizet tartalmazó inni 48 hétig tartott (közel 1 évig). Jelentősen javíthatja a parkinson-kór betegek tüneteit.

2022-09-19 mutass többet

Különbség a vibra-infraszauna és a hagyományos szauna között

A hagyományos szauna hőmérséklete akár 75 fok vagy annál nagyobb. Az emberek legfeljebb 5-10 percig maradnak ilyen környezetben, ami alatt érzik a mellkasi szorultságot, a légszomjat és a kellemetlenséget. A hőmérséklet a távol-infraszauna körülbelül 40 fok, és az emberek sokáig maradhatnak benne (általában körülbelül 50 perc a legalkalmasabb). A vibra-infraszauna anyaga 8-14 mikronos hullámhosszú távoli infravörös sugarakat adhat ki, ami közvetlenül az emberi bőr mélyén behatolhat, a méregtelenítő hatás meglehetősen nyilvánvaló.

2022-07-08 mutass többet

Bevezetése az impulzus és forog magnetoterápiás gép

1. impulzus magnetoterápiás gép használ egy intermittáló oszcillátor generálni intermittáló impulzus áram, amely képes generálni a különböző formák impulzus mágneses mező átadásával ezt az áramot a tekercs az elektromágnes. Az impulzusmágneses tér jellegzetessége, hogy a mágneses tér időszakosan jelenik meg, a mágneses tér változó frekvenciája, hullámformája és csúcsértéke pedig az igényeknek megfelelően állítható be.

2022-08-11 mutass többet

A hidrogén előnyei a stroke kezeléshez

Több mint tíz évvel ezelőtt a tudósok először arról számoltak be, hogy 2%-os hidrogén-belégzés agyi iszkémia-reperfúziós sérülést kezelhet és csökkenteni tudja az agyi infarktus méretét, ami fordulópontot nyitott a hidrogén-orvosi kutatásban.

2022-09-29 mutass többet

Pemf eszköz bevezetése

A pemf a pemf készülékben a pulzált elektromágneses tér rövidítése. Az eredeti pemf eszköz egy helmholtz tekercsből áll, amely mágneses teret generál, és a beteg testét a mágneses térbe helyezik a kezeléshez. A tudomány és a technológia fejlődésével azonban egy modern impulzusos elektromágneses mező berendezéssé fejlődött, ami könnyű és kicsi.

2022-08-23 mutass többet

Óvintézkedések vibra-infraszauna használatakor

Ha a vibra-infraszauna egy infraszauna, ne feledje, hogy megvédje a pad és a padló belsejében a vibra-infraszauna egy törülköző, mint akkor izzadás bőségesen. A vibra-infraszauna infravörös hője a legjobban a csupasz bőrön működik, és a törülköző megakadályozza, hogy a hő egy része átkerüljön a testszövetekbe.

2022-07-08 mutass többet

Melyek a hydroegn pozitív hatásai a betegségek kezelésére

1. a hidrogén előnyei a hiperlipidémia és a zsíros máj. Tényleges hatása a hiperlipidémiára és a zsírmájra ebben a szakaszban egyértelműnek tűnik. Gyakorlati szempontból, egyszerűen ivóvíz, amely ezt az összetevőt adhat teljes játék, hogy a nyilvánvaló hatása csökkenti a vérnyomást. Gyakorlati hatások a vér lipidjeire és a máj zsírinfiltrációjának csökkentésére. A nagy adag hidrogén belélegzése vagy az ezen összetevőt tartalmazó víz koncentrációjának növelése hatékonyabbá teszi a kezelést.

2022-09-07 mutass többet

mutass többet