O NAMA

U skladu s člankom 107. stavkom 1. Ltd. Guangzhou aokewei Electronics Co., Ltd., Osnovan 2000. je proizvođač medicinskih uređaja i zdravstvene opreme za integriranje istraživanja i razvoja, proizvodnje i prodaje. U posljednjih 20 godina, ona se uvijek pridržavala preduzetne misije "učiniti ljude u svijetu zdraviji". Od osnivanja tvrtka ima elitni tim koji se fokusira na istraživanje i razvoj proizvoda, i surađuje s mnogim poznatim sveučilištima na ostvarivanju strateške suradnje u proizvodnji, podučavanju i istraživanju, uvođenje međunarodne napredne tehnologije i integriranje proizvoda. Fokusiraj se na vodonik, vodonik kisik, vodonik voda, laser, ultrazvuk, energetsko polje, infracrveno grijanje, Magnetsko grijanje, srednje frekvencija bioelektrične energije, ritam i mnoga druga načela, Tvrtka provodi kontinuirano dubinsko poboljšanje razvoja i istraživanja proizvoda, Kako bi zadržali prednosti učinkovitosti proizvoda u industriji. U duhu obrtnika, tvrtka pruža sustavne OEM / ODM prilagodbe za e-trgovina platforme, Poduzeća, strana poduzeća i ostali korisnici Usluge. Osim toga, tvrtka u upravljanju proizvodnje, u strogom u skladu s zahtjevima ISO sustava upravljanja kvalitetom, s stabilnom kvalitetom, napredna tehnologija, Aokewei u dobru reputaciju industrije. U 2018. godini, tvrtka je usvojila certifikaciju nacionalnog sustava upravljanja intelektualnim vlasništvom, unajmio je visokog doktora medicine kao preliminarnog savjetnika za razvoj proizvoda, osvojio je 136 prava intelektualnog vlasništva, uključujući 63 patentnih certifikata, 37 kvalifikacijskih potvrda, 7 softverskih autorskih prava, I dobili potvrde za registraciju proizvoda medicinskog proizvoda razreda II. i III. razreda III. Osim toga, Tvrtka je također priznata kao "mali div znanosti i tehnologije", "high-tech poduzeća" i druga visokotehnološka poduzeća. Proizvodi tvrtke su također prošli TUV? ISO? 13485 / RoHS / dohvat / CE / FDA i ostale međunarodne certifikate, i stalno pružaju korisnicima proizvode koji ispunjavaju zahtjeve zakona i propisa o medicinskom uređaju. Proizvodi se izvoze u više od 50 zemalja i gotovo 200 regija u Europi, Ameriki, itd., i prepoznala ih je međunarodna zajednica.

vidi više

VIJESTI

Ultimate Vodič za inhalatore vodika: Koristi i upotreba

Sadržaj 1. Uvod: Porast inhalatora vodika 2. Kako rade inhalatori vodika? 3. Prednosti inhalatora vodika 3.1 Poboljšana atletska učinkovitost 3.2 Poboljšana kognitivna funkcija 3.3 Anti-agiranje svojstva 3. 3. 3.. 4 Uvlačenje kroničnih uvjeta 3.5 Pojačani imunološki sustav 4. Kako koristiti inhalatore vodika 4.1 Odabir pravog vodika uhaler 4. 2 Priprema

2023-09-11 vidi više

Prednosti inhalatora vodika u medicinskom liječenju

Uvod: Inhalatori vodika stekli su popularnost u medicinskom području kao uređaj za liječenje različitih zdravstvenih uvjeta. U ovom članku istražit ćemo prednosti korištenja inhalatora vodika i kako oni mogu pridonijeti poboljšanim zdravstvenim ishodima. 1. Poboljšano stanično zdravlje: inhalatori vodika pružaju metodu za isporuku molekularnog vodika u stanice tijela. Molekularni vodik.

2023-09-10 vidi više

Povratak mobilnosti: Utjecaj fizioterapijskih stroja na noge

Uvod: U današnjem brzom svijetu potreba za učinkovitim i učinkovitim rehabilitacijskim rješenjima ključna je, posebno za one koji žele ponovo da ponovo pokrene. Fizioterapijski strojevi za noge su se pojavili kao ključni alat na ovom putovanju, nude pojedincima priliku da jačaju svoje donje udove, poboljšaju fleksibilnost i nadvladaju fizička ograničenja. U ovom članku, istražit ćemo značajan uticaj ovi strojevi imaju na rehabilitaciju, omogućiti korisnicima da povrati svoju neovisnost i poduzimaju korake ka zdravijim, aktivnijim načinom života.

2023-07-24 vidi više

Revolucioniranje rehabilitacije: Fizioterapijski stroj za noge

Uvod: Dobrodošli u svijet vrhunskih fizioterapijskih strojeva za noge, gdje inovacija sređuje rehabilitaciju. Napravljeni da ubrzava oporavak i poboljšavaju mobilnost, ovi napredni uređaji revolucioniraju polje fizikalne terapije. U ovom članku istražit ćemo prednosti, funkcionalnost i ključne značajke ovih izvanrednih strojeva. Bilo da se oporavljate od ozljede, ili operacije, ili jednostavno želite poboljšati snagu i fleksibilnost noge, ovi strojevi za fizioterapiju su tu da vas podrže na putu do optimalnog zdravlja i mobilnosti.

2023-07-17 vidi više

Opustite se i ozdravite s Infracrvenom terapijom za grijanje - Pristup na sljedeći nivo upravljanja boli

Upravljanje bolova je svakodnevna borba za mnoge ljude, čineći jednostavne zadatke teško završiti. Ako si neko ko traži nove načine da preuzmeš kontrolu nad tvojim bolom, Infracrvena lampa za terapiju vrijedi istražiti. Ovaj inovativni uređaj pruža nove, niskog rizika mogućnosti za upravljanje bolovima i opuštanje, osiguravajući mirno i udobno okruženje.

2023-07-10 vidi više

Prednosti infracrvene terapije za grijanje lampa

Ova terapija korištenja infracrvene terapije za grijanje je dokazano da pomaže u nekoliko uvjeta. Evo nekih primjera o tome kako vam može koristiti: 1. Infracrveno grijanje pokazalo se da pruža brzo i učinkovito ublažavanje bolova, posebno za one s uvjetima poput artritisa, Tennitis i ozljede mišića.

2023-07-03 vidi više

Moć infracrvene terapije terapije za grijanje: Novi način za olakšavanje boli i poticanje liječenja

Ako tražite naèin da ublažite bol, pojaèate prirodne procese iscjeljivanja vašeg tijela, i poboljšati sveukupnu dobrobit, infracrvena terapija terapija može biti vrijedno razmatrati. Ovaj inovativni uređaj koristi infracrvenu svjetlost da prodire duboko u kožu i mišiće, pruža brzo olakšanje i nekoliko drugih koristi.

2023-06-25 vidi više

Znanost iza bogatog vodonika

Uvod kao što sve više ljudi traži prirodne načine za poboljšanje zdravlja i blagostanja, Povećao je popularnost među zdravstvenim potrošačima. Ali kako čaša stvarno funkcionira, i što je znanost iza mnogih zdravstvenih koristi? U ovom članku, istražit ćemo znanost iza vode bogate vodama i kako ona može pomoći u promicanju boljeg zdravlja.

2023-06-19 vidi više

vidi više