O NAMA

U skladu s člankom 107. stavkom 1. Ltd. Guangzhou aokewei Electronics Co., Ltd., Osnovan 2000. je proizvođač medicinskih uređaja i zdravstvene opreme za integriranje istraživanja i razvoja, proizvodnje i prodaje. U posljednjih 20 godina, ona se uvijek pridržavala preduzetne misije "učiniti ljude u svijetu zdraviji". Od osnivanja tvrtka ima elitni tim koji se fokusira na istraživanje i razvoj proizvoda, i surađuje s mnogim poznatim sveučilištima na ostvarivanju strateške suradnje u proizvodnji, podučavanju i istraživanju, uvođenje međunarodne napredne tehnologije i integriranje proizvoda. Fokusiraj se na vodonik, vodonik kisik, vodonik voda, laser, ultrazvuk, energetsko polje, infracrveno grijanje, Magnetsko grijanje, srednje frekvencija bioelektrične energije, ritam i mnoga druga načela, Tvrtka provodi kontinuirano dubinsko poboljšanje razvoja i istraživanja proizvoda, Kako bi zadržali prednosti učinkovitosti proizvoda u industriji. U duhu obrtnika, tvrtka pruža sustavne OEM / ODM prilagodbe za e-trgovina platforme, Poduzeća, strana poduzeća i ostali korisnici Usluge. Osim toga, tvrtka u upravljanju proizvodnje, u strogom u skladu s zahtjevima ISO sustava upravljanja kvalitetom, s stabilnom kvalitetom, napredna tehnologija, Aokewei u dobru reputaciju industrije. U 2018. godini, tvrtka je usvojila certifikaciju nacionalnog sustava upravljanja intelektualnim vlasništvom, unajmio je visokog doktora medicine kao preliminarnog savjetnika za razvoj proizvoda, osvojio je 136 prava intelektualnog vlasništva, uključujući 63 patentnih certifikata, 37 kvalifikacijskih potvrda, 7 softverskih autorskih prava, I dobili potvrde za registraciju proizvoda medicinskog proizvoda razreda II. i III. razreda III. Osim toga, Tvrtka je također priznata kao "mali div znanosti i tehnologije", "high-tech poduzeća" i druga visokotehnološka poduzeća. Proizvodi tvrtke su također prošli TUV? ISO? 13485 / RoHS / dohvat / CE / FDA i ostale međunarodne certifikate, i stalno pružaju korisnicima proizvode koji ispunjavaju zahtjeve zakona i propisa o medicinskom uređaju. Proizvodi se izvoze u više od 50 zemalja i gotovo 200 regija u Europi, Ameriki, itd., i prepoznala ih je međunarodna zajednica.

vidi više

VIJESTI

Uvođenje mehanizma za magnetoterapiju

1. Pulse magnetoterapija stroj koristi povremeni oscilator za generiranje intermitentnog pulsne struje, koji može generirati različite oblike impulsskog magnetnog polja tako što će ovu struju preći u zavojnicu elektromagneta. Karakteristika impulsnog magnetnog polja je da se magnetno polje povremeno pojavljuje, i mijenjajuća frekvencija, oblik talasa, i vršna vrijednost magnetnog polja može se prilagoditi prema potrebama.

2022-08-11 vidi više

Klasifikacije generatora kisik vodika u Kini

Generator kiseonika u Kini je elektrokemijski uređaj koji koristi elektrolizu vode za proizvodnju Brownian gasa. Generator kiseonika u Kini općenito uključuje sustav za napajanje, elektrolizator, sustav za razdvajanje parne vode, sustav rashlađenja, sustav kontrole, sigurnosne antipožarne sustave, i pribor kojima se koriste generator vodikogenik-oksika (kao što su plameni pištolj, plamena i atmosfera plamena) uređaj za podešavanje) itd.

2022-12-15 vidi više

Načelo hho H2 generatora

Načelo generatora hho H2 uglavnom uključuje dvije različite situacije: Proizvodnja vodika lažnim elektrolizom i proizvodnjom vodika čistom vodom elektrolizom. Dvije metode imaju svoje karakteristike, među kojima: 1. proizvodnja vodika čistom vodom elektrolizom: ispunjava zahtjeve Elektrolizovana voda (odpornost veća od 1MΩ/cm, deionizirana voda, ili dvostruko destilirana voda koja se koristi u elektroniki ili analiznoj industriji može se upotrebljavati) se šalje u anodne komore elektrolitičke stanice.

2022-11-09 vidi više

Korištenje hho H2 generatora u praktičnim aplikacijama

Kao medij zelene energije, vodik koji koristi hho H2 generator može zadovoljiti zahtjeve resursa, okoline, i održivi razvoj u isto vrijeme, koji je neprimjeren s drugim plinovima. Hho H2 generator je da proizvodi vodik elektrolizom. Koristi otopinu kalijevog hidroksida kao elektrolit i dragih metala kao elektroda.

2022-10-20 vidi više

Izbor strojeva za inhalaciju H2

Je li čisti vodik način H2 inhalacijski stroj 300ml ili 600ml? Iako vodik u stroj za inhalaciju H2 ima veliku biološku sigurnost, uzima se i raspon detonacije vodika (4-74%).

2022-12-01 vidi više

Prednosti vodika za liječenje udarnog udara

Prije više od deset godina, Znanstvenici su prvo prijavili da 2% inhalacija vodika može liječiti cerebralnu ishemiju-reperfuziju ozljedu i smanjiti veličinu cerebralnu ishemiju i smanjiti veličinu cer. infarkt, Što je otvorilo prekretnicu u medicinskom istraživanju vodika.

2022-10-14 vidi više

Proizvođači magnetoterapija strojeva uzimaju vas da razumijete mjere opreza za korištenje stroj magnetoterapije

1. Proizvođač magnetoterapija strojeva kaže da je incidencija nuspojava magnetoterapije pomoću opreme za magnetoterapiju je povezan s jačinom magnetnog polja. , Nemojte koristiti previše snažno magnetno polje, to će pomoći smanjiti ili izbjeći nuspojave.

2022-08-25 vidi više

Karakteristike strojeva za inhalaciju H2

Saznajte o metodi proizvodnje vodika u stroju za inhalaciju H2. Smjesa hidrogen-oksika visoke koncentracije proizvodi se elektrolizom laži (dodaje snažnu alkalju, kao npr. kalijev hidroksid u voda. Plin sam H2 inhalacijski stroj će se suočiti s elektrostatičnom izgaranjem i eksplozijom (statička električna energija je sveprisutna), i ta tehnologija proizvodnje vodika postepeno je ukinuta u industriji.

2022-11-17 vidi više

vidi više