TIETOJA

Guangzhou AUKEWEL Electronics Co, Ltd Guangzhou aokewei Electronics Co., Ltd., Vuonna 2000 perustettiin lääkinnällisten laitteiden ja terveydenhuollon laitteiden valmistaja, joissa integroidaan T & K-, tuotanto ja myynti. Viimeisten 20 vuoden aikana se on aina noudattanut yrittäjyyttä "tehtävää ihmisistä maailmassa terveellisemmin". Yrityksellä on perustamisestaan lähtien eliittitiimi, joka keskittyy tuotetutkimukseen ja -kehitykseen, ja on tehnyt yhteistyötä monien tunnettujen yliopistojen kanssa strategisen yhteistyön aikaansaamiseksi tuotannon, opetuksen ja tutkimuksen alalla, otetaan käyttöön kansainvälistä kehittynyttä teknologiaa ja integroidaan tuotteita. Keskity vetyyn, happiin, vetyvetyyn, laseriin, ultraääniin, energiakenttään, infrapunalämmitykseen, magneettinen energialämmitys, matalataajuinen biosähkö, rytmi ja monia muita periaatteita, yritys toteuttaa jatkuvasti tuotteiden kehittämistä ja tutkimusta, Jotta säilyttää tuotteen suorituskyvyn edut teollisuudessa. Hengen käsityöläinen, yritys tarjoaa systemaattinen OEM / ODM räätälöinti e-kaupan alustat, brändiyritykset, ulkomaiset yritykset ja muut asiakkaat Palvelut. Lisäksi tuotannonjohdon yritys, tiukasti ISO-laadunhallintajärjestelmän vaatimuksia ja sen vakaata laatua, kehittynyt teknologia, Aokewei alan hyvä maine. Vuonna 2018 yhtiö hyväksyi kansallisen teollis- ja tekijänoikeuksien hallintajärjestelmän sertifioinnin, palkkasi ylemmän lääkärin tuotekehityksen alustavaksi konsultiksi, voitti 136 teollis- ja tekijänoikeutta, mukaan lukien 63 patenttitodistusta, EY:n perustamissopimukset Ja hankitut luokan II ja III lääkinnällisten laitteiden rekisteröintitodistukset. Lisäksi, Yritys on myös tunnustettu "pieni tieteen ja teknologian jättiläinen", "korkean teknologian yritys" ja muita huipputeknologian yrityksiä. Yhtiön tuotteet ovat myös läpäisseet TUV? ISO? 13485 / RoHS / reagh / CE / FDA ja muu kansainvälinen sertifiointi, ja jatkuvasti tarjota asiakkaille tuotteita, jotka täyttävät lääkinnällisten lakien ja määräysten vaatimukset. Tuotteet viedään yli 50 maahan ja lähes 200 alueelle Euroopassa, Yhdysvalloissa jne., ja kansainvälinen yhteisö on tunnustanut ne.

Katso lisää

UUTISET

Pulse ja Rotate magneetoterapia koneen esittely

1. Pulse magnetoterapi kone käyttää jaksoittavaa oskillaattori tuottaa jaksoittavaa pulssivirtaa, joka voi tuottaa erilaisia pulssi magneettikentän muotoja siirtämällä tämän virran sähkömagneettin kelaan. Pulssituvan magneettikentän ominaisuus on se, että magneettikenttä näkyy ajoittain ja muuttuva taajuus, aaltomuoto, ja magneettikentän huippuarvo voidaan säätää tarpeiden mukaan.

2022-08-11 Katso lisää

Happivetygeneraattoreiden luokitukset

Kiinan happivetygeneraattori on sähkökemiallinen laite, joka käyttää vettä elektrolyysia Brownian kaasun tuottamiseen. Kiinan happivetygeneraattori sisältää yleensä virransyöttöjärjestelmän, elektrolysaattorijärjestelmän, höyryveden erotusjärjestelmän, jäähdytysjärjestelmä, ohjausjärjestelmä, turvajärjestelmä, ja lisävarusteet, joissa käytetään vety-happigeneraattoria (kuten liekkipyykki, liekkipyörä ja liekkiilmakehä) säätölaite) jne.

2022-12-15 Katso lisää

Hho H2-generaattorin periaate

Hho H2-generaattorin periaatteeseen sisältyy pääasiassa kaksi erilaista tilannetta: vetytuotanto lieelektrolyysin ja vetytuotannon puhtaan veden elektrolyysin avulla. Näillä kahdella menetelmällä on omat ominaispiirteensä, joiden joukossa: 1. vetytuotanto puhtaan veden elektrolyysin avulla: täyttää vaatimukset Elektrolysoitu vesi (resistiivisuus yli 1MΩ/cm, deionisoitu vesi, tai kaksinkertainen tislattu vettä, jota käytetään elektroniikassa tai analyysiteollisuudessa, voidaan käyttää) lähetetään elektrolyyttisen solun anodi kammioon.

2022-11-09 Katso lisää

Hho H2-generaattorin käyttö käytännön sovelluksissa

Vihreän energian välineenä hho H2-generaattorin käyttämä vety voi täyttää resurssien, ympäristön tarpeet, ja samaan aikaan kestävä kehitys, joka ei ole verrattavissa muihin kaasuihin. Hho H2-generaattorin on määrä tuottaa vetyä elektrolyysillä. Se käyttää kaliumhydroksidin vesiliuosta elektrolyyttinä ja jalometallina elektrodina.

2022-10-20 Katso lisää

H2-hengityslaitteen valinta

Onko puhdas vetytila H2 inhalaatiokoneen 300 ml tai 600 ml? Vaikka H2:n inhalaatiokoneen vety on suuri biologinen turvallisuus, otetaan huomioon myös vetyräräjähdysalue (4-74 %).

2022-12-01 Katso lisää

Vedyn hyödyt aivohalvaushoitoon

Yli kymmenen vuotta sitten - tiedemiehet ensimmäisen kerran ilmoittivat, että 2% vetyn hengitys voisi hoitaa aivojen iskemia-reperfuusion vammoja ja vähentää koon cer. Ajoinfarkti joka avasi käännekohdan vetyä koskevassa lääketieteellisessä tutkimuksessa.

2022-10-14 Katso lisää

Magnetoterapia koneen valmistajat ottavat sinut ymmärtämään varotoimenpiteet magnetoterapia kone

1. Magneetoterapia koneen valmistaja kertoo, että esiintyvyys sivuvaikutuksia magneetoterapia käyttäen magnetoterapia on yhteydessä magneettikentän lujuuteen. , Älä käytä liian voimakasta magneettikenttä, se auttaa vähentämään tai välttämään sivuvaikutuksia.

2022-08-25 Katso lisää

Ominaisuudet

Lue H2:n inhalaatiokoneen vetytuotantomenetelmä. Korkea pitoisuusvety-happi seos tuotetaan lipeen elektrolyysissä (lisää voimakkaasti emäksi, kuten kaliumhydroksidia vesi. Sisäänhengityslaitteen kaasu kohtaa sähköstaattista polttoa ja räjähdystä (staattinen sähkö on kaikkialla). Tämä vetyntuotantotekniikka on asteittain lopetettu teollisuudessa.

2022-11-17 Katso lisää

Katso lisää