TIETOJA

Guangzhou AUKEWEL Electronics Co, Ltd Guangzhou aokewei Electronics Co., Ltd., Vuonna 2000 perustettiin lääkinnällisten laitteiden ja terveydenhuollon laitteiden valmistaja, joissa integroidaan T & K-, tuotanto ja myynti. Viimeisten 20 vuoden aikana se on aina noudattanut yrittäjyyttä "tehtävää ihmisistä maailmassa terveellisemmin". Yrityksellä on perustamisestaan lähtien eliittitiimi, joka keskittyy tuotetutkimukseen ja -kehitykseen, ja on tehnyt yhteistyötä monien tunnettujen yliopistojen kanssa strategisen yhteistyön aikaansaamiseksi tuotannon, opetuksen ja tutkimuksen alalla, otetaan käyttöön kansainvälistä kehittynyttä teknologiaa ja integroidaan tuotteita. Keskity vetyyn, happiin, vetyvetyyn, laseriin, ultraääniin, energiakenttään, infrapunalämmitykseen, magneettinen energialämmitys, matalataajuinen biosähkö, rytmi ja monia muita periaatteita, yritys toteuttaa jatkuvasti tuotteiden kehittämistä ja tutkimusta, Jotta säilyttää tuotteen suorituskyvyn edut teollisuudessa. Hengen käsityöläinen, yritys tarjoaa systemaattinen OEM / ODM räätälöinti e-kaupan alustat, brändiyritykset, ulkomaiset yritykset ja muut asiakkaat Palvelut. Lisäksi tuotannonjohdon yritys, tiukasti ISO-laadunhallintajärjestelmän vaatimuksia ja sen vakaata laatua, kehittynyt teknologia, Aokewei alan hyvä maine. Vuonna 2018 yhtiö hyväksyi kansallisen teollis- ja tekijänoikeuksien hallintajärjestelmän sertifioinnin, palkkasi ylemmän lääkärin tuotekehityksen alustavaksi konsultiksi, voitti 136 teollis- ja tekijänoikeutta, mukaan lukien 63 patenttitodistusta, EY:n perustamissopimukset Ja hankitut luokan II ja III lääkinnällisten laitteiden rekisteröintitodistukset. Lisäksi, Yritys on myös tunnustettu "pieni tieteen ja teknologian jättiläinen", "korkean teknologian yritys" ja muita huipputeknologian yrityksiä. Yhtiön tuotteet ovat myös läpäisseet TUV? ISO? 13485 / RoHS / reagh / CE / FDA ja muu kansainvälinen sertifiointi, ja jatkuvasti tarjota asiakkaille tuotteita, jotka täyttävät lääkinnällisten lakien ja määräysten vaatimukset. Tuotteet viedään yli 50 maahan ja lähes 200 alueelle Euroopassa, Yhdysvalloissa jne., ja kansainvälinen yhteisö on tunnustanut ne.

Katso lisää

UUTISET

Vedyn rooli ja hyödyt

Vedyn biologinen arvo on hyvin laaja. Perusperiaatteena on, että vety voi hajottaa haitallisia vapaita radikaaleja kehossa valikoivien antioksidantteja, mukaan luettuina hydroksyyliaktiivit ja nitriittisanionit. Vedyn selektiiviset antioksidanttevaikutukset sisältyvät kosmeettiseen anti-aging, anti-inflammatoriseen, allergiseen, säteilyn estäjä, väsymys, anti-solumutaatio, anti-apoptoosi, metabolinen säätely, immuunisääntely ja kudosten korjaus.

2022-09-01 Katso lisää

Onko vety säätelee neurologisia häiriöitä kehossa

1. Parkinsonin taudin hoidon edut. Parkinsonin tauti on vetyläketieteellisen tutkimuksen painopiste. Ensinnäkin eläinkokeet ovat vahvistaneet, että vetyveden juominen voi hidastaa Parkinsonin taudin esiintymistä ja kehittymistä. Väestötieteen tutkimuksen tasolla ensiksi: tieteellinen tutkimus noin 20 ihmistä vahvisti myös, että juominen 1000 ML/vrk tätä ainesosaa sisältävää vettä kesti 48 viikkoa (nen jo 1 vuosi. Se voi merkittävästi parantaa Parkinsonin tautia sairastavien potilaiden oireita.

2022-09-19 Katso lisää

Ero Vibra-Infrapunasun ja perinteisen saunan välillä

Perinteisen saunan lämpötila on jopa 75 astetta tai enemmän. Ihmiset pysyvät tällaisessa ympäristössä enintään 5-10 minuuttia, jonka aikana he tuntevat rinnassa kireyttä, hengenahdistusta ja epämukavuutta. Lämpötila infrapunasunassa on noin 40 astetta, ja ihmiset voivat olla siellä pitkään (yleensä noin 50 minuuttia on sopivin). Vibra-Infrapuna Saunan materiaali voi vapauttaa infrapunasäteitä aallonpituus 8-14 mikronia, Se voi tunkeutua suoraan syvälle ihmisen ihoon, vieroitusvaikutus on melko ilmeinen.

2022-07-08 Katso lisää

Pulse ja Rotate magneetoterapia koneen esittely

1. Pulse magnetoterapi kone käyttää jaksoittavaa oskillaattori tuottaa jaksoittavaa pulssivirtaa, joka voi tuottaa erilaisia pulssi magneettikentän muotoja siirtämällä tämän virran sähkömagneettin kelaan. Pulssituvan magneettikentän ominaisuus on se, että magneettikenttä näkyy ajoittain ja muuttuva taajuus, aaltomuoto, ja magneettikentän huippuarvo voidaan säätää tarpeiden mukaan.

2022-08-11 Katso lisää

Vedyn hyödyt aivohalvaushoitoon

Yli kymmenen vuotta sitten - tiedemiehet ensimmäisen kerran ilmoittivat, että 2% vetyn hengitys voisi hoitaa aivojen iskemia-reperfuusion vammoja ja vähentää koon cer. Ajoinfarkti joka avasi käännekohdan vetyä koskevassa lääketieteellisessä tutkimuksessa.

2022-09-29 Katso lisää

PEMF-laitteen käyttöönotto

PEMF PEMF-laitteessa on pulssit elektromagneettisen kentän lyhenne. Alkuperäinen PEMF-laite koostuu Helmholtz-käämistä, joka tuottaa magneettikentän, Potilaan ruumis sijoitetaan magneettikenttään hoidettavaksi. Tieteen ja teknologian edistymisen myötä se on kuitenkin kehittynyt moderni pulssitetyksi sähkömagneettisen kentän laitteeksi. joka on kevyt ja pieni.

2022-08-23 Katso lisää

Varotoimenpiteet käytettäessä Vibra-Infrapuna Saunaa

Kun käytät Vibra-Infrapunasa Muista suojella penkkiä ja lattiaa Vibra-Infrapunasa Vibra-Infrapunasa ja pyyhe estää osan lämmön siirtyminen kehon kudoksiin.

2022-07-08 Katso lisää

Mitkä ovat Hydroegnin myönteiset vaikutukset sairauksien hoitoon?

1. Hyödyt vety hyperlipidemia ja rasva maksa. Sen todellinen vaikutus hyperlipidemiaan ja rasva maksaan näyttää olevan selvä tässä vaiheessa. Käytännöllisestä näkökulmasta pelkästään tätä ainesosaa sisältävä juomavesi voi antaa täydelleen verenpaineen alentamisen ilmeisen vaikutuksen. Käytännön vaikutukset veren lipideihin ja maksan rasvainfiltraation väheneminen. Suurten annosten inhalointi vetyä tai tämän aineen sisältämän veden pitoisuuden lisääminen tekee hoidosta tehokkaampaa.

2022-09-07 Katso lisää

Katso lisää