TIETOJA

Guangzhou AUKEWEL Electronics Co, Ltd Guangzhou aokewei Electronics Co., Ltd., Vuonna 2000 perustettiin lääkinnällisten laitteiden ja terveydenhuollon laitteiden valmistaja, joissa integroidaan T & K-, tuotanto ja myynti. Viimeisten 20 vuoden aikana se on aina noudattanut yrittäjyyttä "tehtävää ihmisistä maailmassa terveellisemmin". Yrityksellä on perustamisestaan lähtien eliittitiimi, joka keskittyy tuotetutkimukseen ja -kehitykseen, ja on tehnyt yhteistyötä monien tunnettujen yliopistojen kanssa strategisen yhteistyön aikaansaamiseksi tuotannon, opetuksen ja tutkimuksen alalla, otetaan käyttöön kansainvälistä kehittynyttä teknologiaa ja integroidaan tuotteita. Keskity vetyyn, happiin, vetyvetyyn, laseriin, ultraääniin, energiakenttään, infrapunalämmitykseen, magneettinen energialämmitys, matalataajuinen biosähkö, rytmi ja monia muita periaatteita, yritys toteuttaa jatkuvasti tuotteiden kehittämistä ja tutkimusta, Jotta säilyttää tuotteen suorituskyvyn edut teollisuudessa. Hengen käsityöläinen, yritys tarjoaa systemaattinen OEM / ODM räätälöinti e-kaupan alustat, brändiyritykset, ulkomaiset yritykset ja muut asiakkaat Palvelut. Lisäksi tuotannonjohdon yritys, tiukasti ISO-laadunhallintajärjestelmän vaatimuksia ja sen vakaata laatua, kehittynyt teknologia, Aokewei alan hyvä maine. Vuonna 2018 yhtiö hyväksyi kansallisen teollis- ja tekijänoikeuksien hallintajärjestelmän sertifioinnin, palkkasi ylemmän lääkärin tuotekehityksen alustavaksi konsultiksi, voitti 136 teollis- ja tekijänoikeutta, mukaan lukien 63 patenttitodistusta, EY:n perustamissopimukset Ja hankitut luokan II ja III lääkinnällisten laitteiden rekisteröintitodistukset. Lisäksi, Yritys on myös tunnustettu "pieni tieteen ja teknologian jättiläinen", "korkean teknologian yritys" ja muita huipputeknologian yrityksiä. Yhtiön tuotteet ovat myös läpäisseet TUV? ISO? 13485 / RoHS / reagh / CE / FDA ja muu kansainvälinen sertifiointi, ja jatkuvasti tarjota asiakkaille tuotteita, jotka täyttävät lääkinnällisten lakien ja määräysten vaatimukset. Tuotteet viedään yli 50 maahan ja lähes 200 alueelle Euroopassa, Yhdysvalloissa jne., ja kansainvälinen yhteisö on tunnustanut ne.

Katso lisää

UUTISET

Ultimate Guide vety-inhalaattoreille: hyödyt ja käyttö

Sisällysluettelo 1. Johdanto: Inhalaattorien nousu 2. 3. Vedyn inhalaattorien edut 3.1 Parannettu urheilun suorituskyky 3.2 Parannettu kognitiivinen toiminta 3.3 Anti-aging Ominaisuudet 3.3 4 Kroonisten olosuhteiden lieventäminen 3.5 Vahvistettu Immuunijärjestelmä 4. Miten käyttää vetyä inhalaattoreita 4.1 Oikea vety 4. 2 Valmiste

2023-09-11 Katso lisää

Inhalaattoreiden hyödyt lääketieteellisessä hoidossa

2023-09-10 Katso lisää

Liikkuvuuden palauttaminen: Fysioterapian koneiden vaikutus jaloille

Johdanto: Nykymaailmassa tehokkaiden ja tehokkaiden kuntoutusratkaisujen tarve on ratkaisevan tärkeää, erityisesti niille, jotka pyrkivät saamaan liikkuvuuden takaisin. Jalkojen fysioterapia-koneet ovat kehittyneet tässä matkassa keskeisinä työkaluina, tarjoamalla yksilöille mahdollisuus vahvistaa alaraajojaan, parantaa joustavuutta ja voittaa fyysiset rajoitukset. Tässä artikkelissa tutkimme näiden koneiden merkittäviä vaikutuksia kuntoutukseen, mahdollistaa käyttäjille riippumattomuutensa takaisin ja edistyä kohti terveellisempää ja aktiivisempaa elämäntapaa.

2023-07-24 Katso lisää

Valloittava kuntoutus: Fysioterapian koneet jaloille

Johdanto: Tervetuloa jalkojen huipputason fysioterapiakoneiden maailmaan, jossa innovaatio kohtaa kuntoutusta. Nämä kehittyneet laitteet mullistavat fysioterapian alaa. Tässä artikkelissa tutkimme näiden merkittävien koneiden edut, toiminnallisuus ja keskeiset ominaisuudet. Oletko toipumassa vammasta tai leikkauksesta tai vain yrittänyt parantaa jalkavoimaa ja joustavuutta, nämä fysioterapia koneet tukevat sinua matkalla optimaaliseen terveyteen ja liikkuvuuteen.

2023-07-17 Katso lisää

Rentoudu ja paranna Infrapuna Lämmön terapialamppu - Next-Level Lähestymistapa kivun hallintaansa

Kivun hallinta on monille päivittäinen kamppailu, joka tekee yksinkertaisia tehtäviä vaikeaksi suorittaa. Jos etsit uusia tapoja hallita kipua, Infrapunalämmityslamppu kannattaa tutkia. Tämä innovatiivinen laite tarjoaa uusia, vähäriskisiä vaihtoehtoja kivun hallintaan ja rentoutumiseen ja varmistaa levottoman ja mukavan ympäristön.

2023-07-10 Katso lisää

Infrapuna Lämmön terapia Lampun edut

Tämä hoito Infrapuna Lämmön terapialamppu on osoitettu auttavan useita ehtoja. Tässä muutamia esimerkkejä siitä, miten se voi hyödyttää sinua: Infrapunalämmityshoidon on osoitettu tarjoavan nopeaa ja tehokasta kivunlievitystä, erityisesti niille, joilla on niveltulehdus, jännetulehdus ja lihasvammat.

2023-07-03 Katso lisää

Infrapuna lämmitys terapialamppu: Uusi tapa lievittää kipua ja parantaa

Jos etsit lääkkeetöntä tapaa lievittää kipua, tehostaa kehon luonnollisia paranemisprosesseja, ja parantaa yleistä hyvinvointia, infrapuna lämmitys terapia lamppu voi olla harkittavana. Tämä innovatiivinen laite käyttää infrapunavaloa tunkeutua syvälle ihoon ja lihaksiin. nopea helpotus ja useita muita etuja.

2023-06-25 Katso lisää

Tieteen takana vety rikas vesipuus

Johdanto Koska yhä useammat ihmiset etsivät luonnollisia tapoja parantaa terveyttä ja hyvinvointia, Vety Rich Water Cup on saavuttanut yhä enemmän suosiota terveys-tietoisten kuluttajien keskuudessa. Mutta miten kuppi todella toimii, ja mikä on tiede sen monien terveyshyödyjen takana? Tässä artikkelissa tutkimme vetyrikas veden taustalla tiedettä ja miten se voi edistää parempaa terveyttä.

2023-06-19 Katso lisää

Katso lisää