Πληροφορίες για τη

Guangzhou AUKEWEL Electronics Co, Ltd Guangzhou aokewei Electronics Co., Ltd., Το 2000 είναι κατασκευαστής ιατρικών προϊόντων και εξοπλισμού υγειονομικής περίθαλψης που ενσωματώνει την Ε & Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις. Τα τελευταία 20 χρόνια, πάντα ακολουθούσε την επιχειρηματική αποστολή "να κάνει τους ανθρώπους στον κόσμο πιο υγιείς". Από την ίδρυσή της, η εταιρεία έχει μια ομάδα ελίτ που επικεντρώνεται στην έρευνα και ανάπτυξη των προϊόντων, και έχει συνεργαστεί με πολλά γνωστά πανεπιστήμια για την επίτευξη στρατηγικής συνεργασίας στον τομέα της παραγωγής, της διδασκαλίας και της έρευνας, εισαγωγή διεθνούς προηγμένης τεχνολογίας και ενσωμάτωση των προϊόντων. Επικεντρώνοντας στο υδρογόνο, οξυγόνο, υδρογόνο νερό, λέιζερ, υπερηχητικό, ενεργειακό πεδίο, υπέρυθρη θέρμανση, μαγνητική ενεργειακή θέρμανση, βιοηλεκτρική συχνότητα χαμηλής μεσαίας συχνότητας, ρυθμός και πολλές άλλες αρχές, η εταιρεία διεξάγει συνεχή αναβάθμιση και έρευνα για τα προϊόντα, Ώστε να διατηρηθεί τα πλεονεκτήματα της απόδοσης του προϊόντος στον κλάδο. Στο πνεύμα του τεχνίτη, η εταιρεία παρέχει συστηματική προσαρμογή OEM / ODM για πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, Εμπορικές επιχειρήσεις, ξένες επιχειρήσεις και άλλοι πελάτες Υπηρεσίες. Επιπλέον, η εταιρεία στη διαχείριση της παραγωγής, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του συστήματος ποιότητας ISO, με την σταθερή της ποιότητα, προηγμένη τεχνολογία, Να θέσει aokewei στην καλή φήμη της βιομηχανίας. Το 2018, η εταιρεία ψήφισε την πιστοποίηση του εθνικού συστήματος διαχείρισης πνευματικής ιδιοκτησίας, προσέλαβε ένα ανώτερο γιατρό ιατρικής ως προκαταρκτικό σύμβουλο ανάπτυξης προϊόντων, κέρδισε 136 δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων 63 πιστοποιητικών ευρεσιτεχνίας, 37 πιστοποιητικά προσόντων 7 δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας λογισμικού Και έλαβαν πιστοποιητικά καταχώρισης των προϊόντων ιατροτεχνολογικών προϊόντων κατηγορίας ΙΙ και κατηγορίας ΙΙΙ. Επιπλέον, Η εταιρεία έχει επίσης αναγνωριστεί ως "μικρός γίγαντας επιστήμης και τεχνολογίας", "υψηλής τεχνολογίας επιχείρησης" και άλλες επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας. Τα προϊόντα της εταιρείας έχουν περάσει και το TUV; ISO; 13485 / RoHS / επαφή / CE / FDA και άλλη διεθνής πιστοποίηση, και συνεχώς παρέχουν στους πελάτες προϊόντα που πληρούν τις απαιτήσεις των νομοθεσιών και κανονισμών ιατρικών συσκευών. Τα προϊόντα εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες και σχεδόν 200 περιοχές στην Ευρώπη, την Αμερική, κλπ., και έχουν αναγνωριστεί από τη διεθνή κοινότητα.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Ο ρόλος και τα οφέλη του υδρογόνου

Η βιολογική αξία του υδρογόνου είναι πολύ εκτεταμένη. Η βασική αρχή είναι ότι το υδρογόνο μπορεί να ανοίξει επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες στο σώμα μέσω εκλεκτικών αντιοξειδωτικών επιδράσεων, συμπεριλαμβανομένων των υδροξυλικών ριζών και των ανιόντων νιτρώδων. Οι εκλεκτικές αντιοξειδωτικές επιδράσεις του υδρογόνου ενσωματώνονται στην καλλυντική αντιγήρανση, αντιφλεγμονώδη, αντιαλλεργική, αντι-ακτινοβολία, αντι-κόπωση, αντι-κυτταρική μετάλλαξη, αντι-αποπτώση, μεταβολική ρύθμιση, ρύθμιση του ανοσοποιητικού, και επισκευή ιστού.


Μήπως υδρογόνο ρυθμίζει νευρολογικές διαταραχές του σώματος

1. Τα οφέλη της θεραπείας της νόσου του Πάρκινσον. Η νόσος του Πάρκινσον είναι το επίκεντρο της επιστημονικής έρευνας στην ιατρική του υδρογόνου. Πρώτον, τα πειράματα ζώων έχουν επιβεβαιώσει ότι το πόσιμο νερό υδρογόνου μπορεί να επιβραδύνει την εμφάνιση και την ανάπτυξη της νόσου του Πάρκινσον. Στο επίπεδο της έρευνας του πληθυσμού, πρώτον, μια επιστημονική μελέτη περίπου 20 άτομα επαληθεύτηκε επίσης ότι το πόσιμο 1.000 ML/ημέρα νερού που περιείχε αυτό το συστατικό διήρκεσε για 48 εβδομάδες 1 έτος. Μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τα συμπτώματα των ασθενών με νόσο του Parkinson.


Διαφορά μεταξύ Vibra-Infrared Sauna και παραδοσιακής σάουνα

Η θερμοκρασία της παραδοσιακής σάουνας είναι μέχρι και 75 βαθμούς ή περισσότερο. Οι άνθρωποι μένουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον για 5-10 λεπτά το πολύ, κατά τη διάρκεια του οποίου θα αισθάνονται σφίξιμο στο στήθος, δύσπνοια και δυσφορία. Η θερμοκρασία στην υπέρυθρη σάουνα είναι περίπου 40 βαθμούς, και οι άνθρωποι μπορούν να μείνουν σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα (γενικά περίπου 50 λεπτά είναι τα πιο κατάλληλα). Το υλικό της Vibra-Infrared Sauna μπορεί να απελευθερώσει ακτίνες με μήκος κύματος 8-14 microns, Το αποτοξίνωση είναι προφανές.


Εισαγωγή της μηχανής παλμού και περιστροφής μαγνητοθεραπείας

1. Μηχανή μαγνητοθεραπείας παλμού χρησιμοποιεί ένα διαλείμων ταλαντωτή για να δημιουργήσει διαλείπουσα παλμό ρεύμα, που μπορούν να παράγουν διάφορα σχήματα του παλμού μαγνητικού πεδίου, περνούν αυτό το ρεύμα στο πηνίο του ηλεκτρομαγνήτη. Το χαρακτηριστικό του παλμού μαγνητικού πεδίου είναι ότι το μαγνητικό πεδίο εμφανίζεται με διακοπή, και η μεταβαλλόμενη συχνότητα, κυματική μορφή, και η μέγιστη τιμή του μαγνητικού πεδίου μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις ανάγκες.


Οφέλη του υδρογόνου για τη θεραπεία επεγείωσης

Πριν από δέκα χρόνια, Οι επιστήμονες ανέφεραν πρώτα ότι 2% εισπνοή υδρογόνου θα μπορούσε να θεραπεύσει εγκεφαλική ισχαιμία-επαραχήλου τραυματισμό και να μειώσει το μέγεθος του cer. έμφραγμα, που άνοιξε ένα σημείο καμπής στην ιατρική έρευνα υδρογόνου.


Εισαγωγή της συσκευής PEMF

PEMF στη συσκευή PEMF είναι η συντομογραφία του παλμού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου. Η αρχική συσκευή PEMF αποτελείται από πηνίο Helmholtz που παράγει μαγνητικό πεδίο, και το σώμα του ασθενούς τοποθετείται στο μαγνητικό πεδίο για θεραπεία. Ωστόσο, με την πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας, έχει εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο παλμισμένο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, που είναι ελαφρύ και μικρό.


Προφυλάξεις κατά τη χρήση Vibra-Infrared Sauna

Όταν χρησιμοποιείτε τη Vibra-Infrared Sauna σε υπέρυθρη σάουνα, Να θυμάστε να προστατεύσετε τον πάγκο και το δάπεδο μέσα στην Vibra-Infrared Sauna με μια πετσέτα καθώς θα ιδρώσετε άφθονα. Η υπέρυθρη θερμότητα στην Vibra-Infrared Sauna λειτουργεί καλύτερα στο γυμνό δέρμα, και η πετσέτα θα αποτρέψει κάποια από τη θερμότητα να μεταφερθεί στους ιστούς του σώματός σας.


Ποιες είναι οι θετικές επιδράσεις του Hydroegn στη θεραπεία των ασθενειών

1. Τα οφέλη του υδρογόνου στην υπερλιπιδαιμία και το λιπαρό συκώτι. Η πραγματική του επίδραση στην υπερλιπιδαιμία και το λιπαρό ήπαρ φαίνεται να είναι σαφής σε αυτό το στάδιο. Από την πρακτική άποψη, απλώς το πόσιμο νερό που περιέχει αυτό το συστατικό μπορεί να δώσει πλήρως την προφανή επίδραση της μείωσης της αρτηριακής πίεσης. Πρακτικές επιδράσεις στα λιπίδια του αίματος και μείωση της ηπατικής διήθησης. Η εισπνοή μεγάλων δόσεων υδρογόνου ή η αύξηση της συγκέντρωσης του νερού που περιέχει αυτό το συστατικό θα κάνει την θεραπεία πιο αποτελεσματική.


Δείτε περισσότερα