OM OS

Guangzhou AUKEWEL Electronics Co, Ltd. Guangzhou aokewei Electronics Co. Ltd., Der er etableret i 2000 en producent af medicinsk udstyr og sundhedsudstyr, der integrerer F & U, produktion og salg. I løbet af de sidste 20 år har den altid holdt sig til den virksomhedsmission at "gøre folk i verden sundere". Siden etableringen har virksomheden et elitehold med fokus på produktforskning og udvikling, og har samarbejdet med mange kendte universiteter for at opnå et strategisk samarbejde inden for produktion, undervisning og forskning, indføre international avanceret teknologi og integrere produkter. Fokuser på brint, hydrogen ilt, brintvand, laser, ultralyd, energifelt, infrarød opvarmning, magnetisk opvarmning, bioelektricitet med lav medium frekvens, rytme og mange andre principper virksomheden udfører løbende dybtgående udvikling og forskning på produkterne For at holde fordelene ved produktets ydeevne i branchen. I ånden af håndværker, selskabet giver systematisk OEM / ODM tilpasning til e-handel platforme, brandvirksomheder, udenlandske virksomheder og andre kunder Services. Desuden, virksomheden i produktionsledelsen, i streng overensstemmelse med kravene til ISO kvalitetsstyringssystemet, med sin stabile kvalitet, avanceret teknologi Lægge aokewei i branchens gode omdømme. I 2018 vedtog virksomheden certificeringen af det nationale system til forvaltning af intellektuelle ejendomsrettigheder, har ansat en læge som foreløbig konsulent for produktudvikling, vundet 136 intellektuelle ejendomsrettigheder, herunder 63 patentbeviser, EF-direktiv Og erhvervet certifikater til registrering af produkter til medicinsk udstyr i klasse II og klasse III. Desuden er der tale om følgende: Virksomheden er også blevet anerkendt som "lille gigant af videnskab og teknologi", "højteknologisk virksomhed" og andre højteknologiske virksomheder. Virksomhedens produkter har også bestået TUV? ISO? 13485 / RoHS / række / CE / FDA og anden international certificering, og konstant levere kunder med produkter, der opfylder kravene i love og bestemmelser om medicinsk udstyr. Produkterne eksporteres til mere end 50 lande og næsten 200 regioner i Europa, Amerika osv. og er blevet anerkendt af det internationale samfund.

Se mere

NYHEDER

Brintets rolle og fordele

Den biologiske værdi af brint er meget omfattende. Det grundlæggende princip er, at brint kan fjerne skadelige frie radikaler i kroppen gennem selektive antioxidante virkninger, Inklusive hydroxyl radikaler og nitrit anioner. De selektive antioxidante virkninger af brint er legemliggjort i kosmetisk anti-aging, anti-inflammatorisk, anti-allergisk, anti-stråling, anti-træthed, anti- celle mutation, anti-apoptose, metabolisk regulering, immunregulering og vævsreparation.

2022-09-01 Se mere

Er brint regulerer neurologiske lidelser i kroppen

1. Fordelene ved behandling af Parkinsons sygdom. Parkinsons sygdom er fokus for videnskabelig forskning inden for hydrogenmedicin. For det første har dyreforsøg bekræftet, at drikkevand kan bremse forekomsten og udviklingen af Parkinsons sygdom. Med hensyn til befolkningsvidenskabsforskning, en videnskabelig undersøgelse af omkring 20 personer også bekræftet, at drikke 1.000 ML/dag vand indeholdende denne ingrediens varede i 48 uger (ne I begyndelsen af 1 år. Det kan betydeligt forbedre symptomerne på patienter med Parkinsons sygdom.

2022-09-19 Se mere

Forskel mellem Vibra-Infrarød Sauna og traditionel sauna

Temperaturen på den traditionelle sauna er helt op til 75 grader eller mere. Folk opholder sig i et sådant miljø i højst 5-10 minutter, hvor de vil føle træthed i brystet, åndenød og ubehag. Temperaturen i den fjerne infrarøde sauna er omkring 40 grader, og folk kan blive i det i lang tid (generelt omkring 50 minutter er den mest egnede). Materialet af Vibra-Infrarød Sauna kan frigive langt infrarøde stråler med en bølgelængde på 8-14 mikron, som direkte kan trænge dybt ind i den menneskelige hud, er afgiftningseffekten ret indlysende.

2022-07-08 Se mere

Introduktion af Pulse og Rotate magnetoterapi maskine

1. Pulse magnetoterapi maskine bruger en intermitterende oscillator til at generere intermitterende pulsstrøm, som kan generere forskellige former for magnetfelt ved at passere denne strøm i spolen af elektromagnet. Karakteristisk ved det pulserede magnetfelt er, at det magnetiske felt vises intermittent, og den skiftende frekvens, bølgeformen, og spidsværdien af det magnetiske felt kan justeres efter behov.

2022-08-11 Se mere

Fordele ved brint til slagbehandling

For mere end ti år siden, Forskere rapporterede først, at 2% brint-indånding kunne behandle cerebral iskæmi-reperfusion skade og reducere størrelsen af cer. Infarkt som åbnede et vendepunkt i brintmedicinsk forskning.

2022-09-29 Se mere

Indførelse af PEMF-anordning

PEMF i PEMF-enhed er forkortelsen af pulseret elektromagnetisk felt. Den originale PEMF-anordning består af en Helmholtz-spole, der genererer et magnetfelt og patientens krop er placeret i det magnetiske felt til behandling. Men med udviklingen af videnskab og teknologi har det udviklet sig til et moderne pulseret elektromagnetisk feltudstyr. som er let og små.

2022-08-23 Se mere

Forholdsregler ved brug af Vibra-Infrarød Sauna

Ved brug af Vibra-Infrarød Sauna i en infrarød sauna, Husk at beskytte bænken og gulvet inde i Vibra-Infrarød Sauna med et håndklæde, da du vil være svede rigt. Den infrarøde varme i Vibra-Infrarød Sauna fungerer bedst på bare hud, og håndklædet vil forhindre nogle af varmen fra at blive overført til din krops væv.

2022-07-08 Se mere

Hvilke positive virkninger har Hydroegn på behandlingen af sygdomme

1. Fordelene ved hydrogen på hyperlipidæmi og fedtlever. Dens faktiske effekt på hyperlipidæmi og fedtleveren synes at være klar på dette tidspunkt. Fra et praktisk synspunkt, blot drikkevand indeholdende denne ingrediens kan give fuld spil til den indlysende virkning at nedsætte blodtrykket. Praktiske virkninger på blodlipider og reduktion af hepatisk fedtinfiltration. Indånding af store doser brint eller forøgelse af koncentrationen af vand, der indeholder denne ingrediens, vil gøre behandlingen mere effektiv.

2022-09-07 Se mere

Se mere