OM OS

Guangzhou AUKEWEL Electronics Co, Ltd. Guangzhou aokewei Electronics Co. Ltd., Der er etableret i 2000 en producent af medicinsk udstyr og sundhedsudstyr, der integrerer F & U, produktion og salg. I løbet af de sidste 20 år har den altid holdt sig til den virksomhedsmission at "gøre folk i verden sundere". Siden etableringen har virksomheden et elitehold med fokus på produktforskning og udvikling, og har samarbejdet med mange kendte universiteter for at opnå et strategisk samarbejde inden for produktion, undervisning og forskning, indføre international avanceret teknologi og integrere produkter. Fokuser på brint, hydrogen ilt, brintvand, laser, ultralyd, energifelt, infrarød opvarmning, magnetisk opvarmning, bioelektricitet med lav medium frekvens, rytme og mange andre principper virksomheden udfører løbende dybtgående udvikling og forskning på produkterne For at holde fordelene ved produktets ydeevne i branchen. I ånden af håndværker, selskabet giver systematisk OEM / ODM tilpasning til e-handel platforme, brandvirksomheder, udenlandske virksomheder og andre kunder Services. Desuden, virksomheden i produktionsledelsen, i streng overensstemmelse med kravene til ISO kvalitetsstyringssystemet, med sin stabile kvalitet, avanceret teknologi Lægge aokewei i branchens gode omdømme. I 2018 vedtog virksomheden certificeringen af det nationale system til forvaltning af intellektuelle ejendomsrettigheder, har ansat en læge som foreløbig konsulent for produktudvikling, vundet 136 intellektuelle ejendomsrettigheder, herunder 63 patentbeviser, EF-direktiv Og erhvervet certifikater til registrering af produkter til medicinsk udstyr i klasse II og klasse III. Desuden er der tale om følgende: Virksomheden er også blevet anerkendt som "lille gigant af videnskab og teknologi", "højteknologisk virksomhed" og andre højteknologiske virksomheder. Virksomhedens produkter har også bestået TUV? ISO? 13485 / RoHS / række / CE / FDA og anden international certificering, og konstant levere kunder med produkter, der opfylder kravene i love og bestemmelser om medicinsk udstyr. Produkterne eksporteres til mere end 50 lande og næsten 200 regioner i Europa, Amerika osv. og er blevet anerkendt af det internationale samfund.

Se mere

NYHEDER

Oxy hydrogen generator fra Kina

Den elektrolytiske celle var beskyttet af over temperatur, og den var ikke afkølet endnu. Fortsæt med at vente indtil fejlindikator lys går ud.

2023-01-12 Se mere

Introduktion af Pulse og Rotate magnetoterapi maskine

1. Pulse magnetoterapi maskine bruger en intermitterende oscillator til at generere intermitterende pulsstrøm, som kan generere forskellige former for magnetfelt ved at passere denne strøm i spolen af elektromagnet. Karakteristisk ved det pulserede magnetfelt er, at det magnetiske felt vises intermittent, og den skiftende frekvens, bølgeformen, og spidsværdien af det magnetiske felt kan justeres efter behov.

2022-08-11 Se mere

Hvordan en brint rig Water Cup kan øge dit immunsystemet

En brint rig vand kop kan bidrage til at øge dit immunsystem ved at give antioxidant beskyttelse og forbedre hydrering. Det molekylære hydrogen i vandet kan neutralisere skadelige frie radikaler i kroppen, reducere oxidativ stress og betændelse. Dette kan bidrage til at styrke immunsystemet og forbedre den generelle sundhed.

2023-05-29 Se mere

Klassifikationer af oxybrintgeneratorer i Kina

Den ilt hydrogen generator i Kina er en elektrokemisk anordning, der bruger vand elektrolyse til at generere Brownian gas. Oxyhydrogenerator i Kina omfatter generelt et strømforsyningssystem, elektrolyzersystem, damp-vandseparationssystem, kølesystem, styresystem, sikkerhedsbekæmpelsessystem, og tilbehør, der anvender hydrogen-oxygengeneratoren (som f.eks. flammepistol, flammedremper og flammeatmosfære) Justeringsanordning) osv.

2022-12-15 Se mere

Princippet hho H2-generatoren

Princippet om hho H2-generatoren omfatter hovedsagelig to forskellige situationer, nemlig: hydrogenproduktion ved lugelektrolyse og hydrogenproduktion ved ren vandelektrolyse. De to metoder har deres egne egenskaber, herunder: 1. Hydrogenproduktion ved ren vandelektrolyse: opfylder kravene Det elektrolyserede vand (modstandsdygtighed større end 1MΩ/cm, deioniseret vand eller dobbelt destilleret vand, der anvendes i elektronik- eller analyseindustrien, kan anvendes) sendes til anodekammeret i den elektrolytiske celle.

2022-11-09 Se mere

Stabilitet af Bedste bærbare brintånding maskine Producenter

Den bedste bærbare brintånding maskine Producenter Kina fortæller dig om stabiliteten af brintånding udstyr drift. Bedste bærbare brintånding maskine Producenter Kina fortæller dig, at nogle mennesker, der har brug for brint inhalationsmaskiner for at opnå sygdomsinterventioner , at indånde brint i lang tid hver dag, og de skal fortsætte med langvarig indånding. I dette tilfælde er stabiliteten i udstyrets drift meget vigtig.

2023-03-23 Se mere

Anvendelse af hho H2-generator i praktiske applikationer

Som et grønt energimedium kan det brint, der anvendes af hho H2-generatoren, opfylde kravene til ressourcer, miljø, og en bæredygtig udvikling på samme tid, som er uovertruffen af andre gasser. Hho H2-generator skal generere hydrogen ved elektrolyse. Det bruger kaliumhydroxid vandig opløsning som elektrolyt og ædelmetal som elektrode.

2022-10-20 Se mere

Valg af H2-indåndingsmaskine

Er den rene brint tilstand af H2 inhalationsmaskine 300 ml eller 600 ml? Selv om brint i H2-indåndingsmaskinen har stor biologisk sikkerhed, er brint detonationsområdet (4-74%) også taget i betragtning.

2022-12-01 Se mere

Se mere