за нас

Гуанджоу aukewel електроника ко оод гуанджоу aokewei електроника ко оод, създадена през 2000 г., е производител на медицински изделия и оборудване за здравеопазване, интегриращи r & d, производство и продажби. През последните 20 години тя винаги се е придържала към мисията на предприятието „ да направи хората в света по-здрави “. От създаването си компанията има елитен екип, фокусиран върху научните изследвания и разработки на продукти, и си сътрудничи с много известни университети за постигане на стратегическо сътрудничество в производството, преподаването и научните изследвания, въвеждане на международни модерни технологии и интегриране на продукти. Фокусирайки се върху водород, водороден кислород, водородна вода, лазер, ултразвукова, енергийно поле, инфрачервено отопление, магнитно отопление, биоелектричество с ниска средна честота, ритъм и много други принципи, компанията извършва непрекъснато задълбочено модернизиране на разработката и изследването на продуктите, Така че да се запазят предимствата на производителността на продукта в индустрията. В духа на занаятчий, компанията осигурява систематично персонализиране на oem/odm за платформи за електронна търговия, търговски марки, чуждестранни предприятия и други услуги на клиентите. в допълнение, компанията в управлението на производството, в строго съответствие с изискванията на iso система за управление на качеството, със своето стабилно качество, напреднали технологии, Поставете aokewei в добрата репутация на индустрията. През 2018 г. компанията премина сертифицирането на националната система за управление на интелектуалната собственост, нае старши доктор по медицина като предварителен консултант по разработване на продукти, спечели 136 права на интелектуална собственост, включително 63 патентни сертификати, 37 сертификати за квалификация, 7 софтуерни авторски права, И получи сертификати за регистрация на медицински изделия от клас ii и клас iii. Освен това компанията е призната и за „ малък гигант на науката и технологиите “, „ високотехнологично предприятие“ и други високотехнологични предприятия. Продуктите на компанията също са преминали tuv? Iso? 13485/rohs/reach/ce/fda и други международни сертификати и постоянно предоставят на клиентите продукти, които отговарят на изискванията на законите и разпоредбите на медицинските устройства. Продуктите се изнасят в повече от 50 страни и близо 200 региона в европа, америка и др., и са признати от международната общност.

Виж повече

новини

Въвеждане на машината за пулс и завъртане на магнитотерапия

1. пулсовата магнитотерапия машина използва прекъсващ осцилатор за генериране на прекъсващ импулсен ток, който може да генерира различни форми на импулсно магнитно поле чрез преминаване на този ток в намотката на електромагнита. Характеристиката на импулсираното магнитно поле е, че магнитното поле се появява периодично, а променящата се честота, форма на вълната и пиковата стойност на магнитното поле могат да бъдат регулирани според нуждите.


Класификации на окси водородни генератори в китай

Генераторът на окси водород в китай е електрохимично устройство, което използва водна електролиза за генериране на браунов газ. Oxy водороден генератор в китай обикновено включва система за захранване, система за електролизатор, система за разделяне на пара-вода, система за охлаждане, система за управление, система за защита на противодействие на огъня, и аксесоари, използващи водород-кислород генератор (като пламък пистолет, пламък, и пламък атмосфера) настройка устройство) и т. н.


Принципът на hho h2 генератор

Принципът на hho h2 генератора включва главно две различни ситуации, а именно: производството на водород чрез електролиза на луга и производството на водород чрез чиста водна електролиза. Двата метода имат свои собствени характеристики, сред които: 1. производство на водород чрез чиста водна електролиза: отговаря на изискванията на електролизираната вода (съпротивление по-голямо от 1m Ω/cm, дейонирана вода или двойно дестилирана вода, използвана в електрониката или аналитичната индустрия може да се използва) се изпраща в анодната камера на електролитната клетка.


Използването на hho h2 генератор в практически приложения

Като зелена енергийна среда, водородът, използван от hho h2 генератора, може да отговаря на изискванията на ресурсите, околната среда и устойчивото развитие едновременно, което е ненадминато от други газове. Hho h2 генераторът трябва да генерира водород чрез електролиза. Той използва воден разтвор на калиев хидроксид като електролит и благородния метал като електрод.


Избор на инхалационна машина h2

Чист водороден режим на инхалационната машина h2 300ml или 600ml? Въпреки че водородът в инхалационната машина h2 има голяма биологична безопасност, се разглежда и диапазонът на детонация на водорода (4-74%).


Ползи от водород за лечение на инсулт

Преди повече от десет години учените първо съобщават, че 2% вдишване на водород може да лекува увреждане на мозъчната исхемия-реперфузия и да намали размера на мозъчния инфаркт, което отвори повратна точка в медицинските изследвания на водорода.


Производителите на магнитотерапевтични машини ви отвеждат, за да разберете предпазните мерки за използване на магнитотерапевтична машина

1. производителят на машината за магнитотерапия ви казва, че честотата на страничните ефекти на магнитотерапията с помощта на магнитотерапевтично оборудване е свързана със силата на магнитното поле., Не използвайте твърде силно магнитно поле, това ще помогне за намаляване или избягване на странични ефекти.


Характеристики на инхалационната машина h2

Научете за метода на производство на водород на инхалационната машина h2. Висококонцентрационната водород-кислородна смес се получава чрез електролиза на луга (добавяне на силни алкални като калиев хидроксид във вода). Самият газ на инхалационната машина h2 ще се натъкне на електростатично изгаряне и експлозия (статичното електричество е повсеместно) и тази технология за производство на водород постепенно е прекратена в индустрията.


Виж повече