за нас

Гуанджоу aukewel електроника ко оод гуанджоу aokewei електроника ко оод, създадена през 2000 г., е производител на медицински изделия и оборудване за здравеопазване, интегриращи r & d, производство и продажби. През последните 20 години тя винаги се е придържала към мисията на предприятието „ да направи хората в света по-здрави “. От създаването си компанията има елитен екип, фокусиран върху научните изследвания и разработки на продукти, и си сътрудничи с много известни университети за постигане на стратегическо сътрудничество в производството, преподаването и научните изследвания, въвеждане на международни модерни технологии и интегриране на продукти. Фокусирайки се върху водород, водороден кислород, водородна вода, лазер, ултразвукова, енергийно поле, инфрачервено отопление, магнитно отопление, биоелектричество с ниска средна честота, ритъм и много други принципи, компанията извършва непрекъснато задълбочено модернизиране на разработката и изследването на продуктите, Така че да се запазят предимствата на производителността на продукта в индустрията. В духа на занаятчий, компанията осигурява систематично персонализиране на oem/odm за платформи за електронна търговия, търговски марки, чуждестранни предприятия и други услуги на клиентите. в допълнение, компанията в управлението на производството, в строго съответствие с изискванията на iso система за управление на качеството, със своето стабилно качество, напреднали технологии, Поставете aokewei в добрата репутация на индустрията. През 2018 г. компанията премина сертифицирането на националната система за управление на интелектуалната собственост, нае старши доктор по медицина като предварителен консултант по разработване на продукти, спечели 136 права на интелектуална собственост, включително 63 патентни сертификати, 37 сертификати за квалификация, 7 софтуерни авторски права, И получи сертификати за регистрация на медицински изделия от клас ii и клас iii. Освен това компанията е призната и за „ малък гигант на науката и технологиите “, „ високотехнологично предприятие“ и други високотехнологични предприятия. Продуктите на компанията също са преминали tuv? Iso? 13485/rohs/reach/ce/fda и други международни сертификати и постоянно предоставят на клиентите продукти, които отговарят на изискванията на законите и разпоредбите на медицинските устройства. Продуктите се изнасят в повече от 50 страни и близо 200 региона в европа, америка и др., и са признати от международната общност.

Виж повече

новини

Ролята и ползите от водорода

Биологичната стойност на водорода е много обширна. Основният принцип е, че водородът може да изчиства вредните свободни радикали в организма чрез селективни антиоксидантни ефекти, включително хидроксилни радикали и нитритни аниони. Селективните антиоксидантни ефекти на водорода са въплътени в козметични анти-стареене, противовъзпалителни, анти-алергични, анти-радиация, анти-умора, анти-клетъчна мутация, анти-апоптоза, метаболитна регулация, имунна регулация и ремонт на тъканите.


Дали водородът регулира неврологични разстройства в тялото

1. ползите от лечението на болестта на паркинсон. Болестта на паркинсон е фокус на научните изследвания в водородната медицина. Първо, експериментите с животни потвърдиха, че пиенето на водородна вода може да забави появата и развитието на болестта на паркинсон. На нивото на научните изследвания на населението, първо, научно проучване на около 20 души също потвърди, че пиенето на 1000 ml/ден вода, съдържаща тази съставка, продължава 48 седмици (близо 1 година). Той може значително да подобри симптомите на пациентите с болест на паркинсон.


Разлика между вибра-инфрачервена сауна и традиционна сауна

Температурата на традиционната сауна е до 75 градуса или повече. Хората остават в такава среда най-много 5-10 минути, по време на които ще усетят стягане на гърдите, задух и дискомфорт. Температурата в далечната инфрачервена сауна е около 40 градуса, а хората могат да останат в нея дълго време (обикновено около 50 минути са най-подходящи). Материалът на вибра-инфрачервена сауна може да освободи далечни инфрачервени лъчи с дължина на вълната 8-14 микрона, които могат директно да проникнат дълбоко в човешката кожа, ефектът на детоксикация е доста очевиден.


Въвеждане на машината за пулс и завъртане на магнитотерапия

1. пулсовата магнитотерапия машина използва прекъсващ осцилатор за генериране на прекъсващ импулсен ток, който може да генерира различни форми на импулсно магнитно поле чрез преминаване на този ток в намотката на електромагнита. Характеристиката на импулсираното магнитно поле е, че магнитното поле се появява периодично, а променящата се честота, форма на вълната и пиковата стойност на магнитното поле могат да бъдат регулирани според нуждите.


Ползи от водород за лечение на инсулт

Преди повече от десет години учените първо съобщават, че 2% вдишване на водород може да лекува увреждане на мозъчната исхемия-реперфузия и да намали размера на мозъчния инфаркт, което отвори повратна точка в медицинските изследвания на водорода.


Въвеждане на pemf устройство

Pemf в pemf устройство е съкращението на импулсно електромагнитно поле. Оригиналното устройство на pemf се състои от намотка на хелмхолц, която генерира магнитно поле, а тялото на пациента се поставя в магнитното поле за лечение. Въпреки това, с напредъка на науката и технологиите, тя се е превърнала в модерно импулсно оборудване с електромагнитно поле, което е леко и малко.


Предпазни мерки при използване на vibra-инфрачервена сауна

Когато използвате vibra-инфрачервената сауна в инфрачервена сауна, не забравяйте да защитите пейката и пода вътре в vibra-инфрачервена сауна с кърпа, тъй като ще се изпоти обилно. Инфрачервената топлина в vibra-инфрачервената сауна работи най-добре на гола кожа, а кърпата ще попречи на част от топлината да се прехвърли в тъканите на тялото ви.


Какви са положителните ефекти на hydroegn върху лечението на болести

1. ползите от водород при хиперлипидемия и мастни черния дроб. Действителният му ефект върху хиперлипидемията и мастния черен дроб изглежда ясен на този етап. От практическа гледна точка, просто питейна вода, съдържаща тази съставка, може да даде пълна игра на очевидния ефект на намаляване на кръвното налягане. Практически ефекти върху липидите в кръвта и намаляване на чернодробната мастна инфилтрация. Вдишването на големи дози водород или увеличаването на концентрацията на вода, съдържаща тази съставка, ще направи лечението по-ефективно.


Виж повече